Category Archives: Okategoriserade

Det politiska förfallet i Grums

Det har varit väldigt tyst på våra Värmlandssidor, det betyder visserligen inte att vi inte gör något, men det vi gör, syns och märks inte så mycket utåt. Det är få som vågar engagera sig i lokalpatriotiska aktiviteter eftersom kommunen väljer att tolka det som rasism och nazism. Socialfascismen är total i den här kommunen, och de inser inte att de största rasisterna, nazisterna och fascisterna faktisk är de själva. Boods efterträdare vilade inte på lagrarna precis.

Nu här dagarna före julafton var det pyntat och fint inne i Grums, det hade lagts pengar på belysningar och en gran i parken mitt emot kommunhuset. När undertecknad med ett par vänner besökta “byn” lös det så fint och det såg riktigt gemytligt och juligt ut.

            

– Dessvärre tyckte ett gäng ungdomar av blandat ursprung som vistades i parken inte samma sak. Nej, det är ju Svenskt, en tradition och givetvis måste det ju vandaliseras i sann PK-anda. Så de skar av ledningen eller något liknande, släckt, mörkt blev det och försvann upp mot Orrby gjorde de. Svenska ungdomar är inte bättre än andra idag, för de var lika delaktiga. Ynkligt, men sant..

Granen är nog inte tänd än, och förresten, julen är ju ändå över, vi får väl vänta in nyårssmällarna istället så får vi väl se vilka som råkar ut för överraskningsraketer och smällare i brevlådor mm. Det var väl i oktober det var bilbränder i Grums senast, vi har varit rätt förskonade från sådant, bråk är det dagligen mellan olika grupperingar, men för det mesta är det rätt lugnt, visst finns det stöknissar, men de flesta bor inte i tätorten, de sköter sig själva och för säkerhets skull rapporterar inte Värmländsk media eller kommunen om det.

Mörkläggningen på småorterna är total, varken kostnader eller vad som görs redovisas på annat sätt än “vad som beslutats” – Inte om folk som vill, får eller kan påverka vissa saker, trots allt finns det en del vettiga medborgarförslag, de röstas systematiskt ned så länge det inte gynnar den förda politiken.

Det händer mycket…

..Här i Värmland, men ingen, absolut ingen, vill ta upp sakerna eftersom det kan vara “icke-pk”. Vi har exemplet med de två damerna i Östra Ämtervik t.ex som inte ens kan få bidrag, det är ju Svenskar, och då går det ju inte. Hur det gick för dem struntar Värmlandsmedia totalt i, det är viktigare att ge terrorister bidrag, bostäder, moskéer och gräddfil än att värna den egna befolkningen. Här följer storyn för er som missat det eller inte bryr er. Jag fortsätter med text nedanför bilderna.

VFR1

VFR2

VFR3

Ingen har svarat på de mail vi skickat runt för att försöka hjälpa dem, utom den lokala bygdebutiken, som ställt upp, men de måste också betala sina räkningar – Inget är gratis utom för terrorister tydligen. När kommer samhället att bryta samman och när kommer räkningen till regeringen för misskötseln av Sverige?

Det finns många fler exempel här i länet som inte hamnat i media. Vi måste agera lokalt i första hand när det gäller de drabbade i vårt eget närområde, när det gäller hela Sverige, måste ALLA hjälpa till, för ALLA är drabbade på ett eller annat sätt, en del väljer bara att inte se det.

Som vanligt är det ingen som egentligen bryr sig så länge det inte handlar om en själv eller att vara PK och det är rent ut sagt skamligt, fäaktigt och fegt. Nu är det dags att börja agera – Hjälp till du med.

 

Vi känner att vi vill stödja våra systersidor!

Vi är främst inriktade på lokalpolitik – Men idag måste vi agera tillsammans med våra systersidor!

Demokratin är död!

Det som hände i Sverige idag, 27/12-2014, påminner om vad en viss herre åstadkom i sitt land på 30-talet, genom att förbjuda demokrati och allt annat han personligen inte gillade– Men, vad kan man vänta sig av ett fascistiskt och nazistiskt parti som S?

dk

Redan då stödde de ju diktaturen, och idag genomförs den i Sverige – Vad “anhängarna” (Läs resten av sjuklöverspartierna) inte kommer ihåg, var att nämnda herre också avrättade i princip varenda en av dem i rädsla för att bli ifrågasatt och avsatt. Läs historien om Ernst Röhm t.ex, nämnda herres “bästa vän”. Förlåt ordvalet – Men avrättade är faktiskt sant, vi stöder inte principen med våld som medel för att nå våra mål, vi stöder principen demokrati och medbestämmande.

Historien upprepar sig, skillnaden är bara att vi har en möjlighet om vi alla demokrati och frihetsälskande Svenskar kan samlas på ett ställe, inte ens Hitler klarade av massor med sina trupper mot den inhemska befolkningen, och på den tiden, fanns det nästan 60 miljoner av dem varav de flesta var skrämda till tystnad eller “försvunna” genom sk “politiska åtgärder” – Samma skräck kommer det att bli här – OM vi inte kan enas med att slänga ut fascisterna och nazisterna i regeringen.

Extremisterna i V och MP skall inte vara så säkra, när man inte längre behöver dem, gör man sig av med dem, kom ihåg Ribbentrop-pakten med Ryssland t.ex under WW2, när man kände sig trygg i den tyska regeringen, så var det ju “bara” att skjuta dem i ryggen, vilket de gjorde, och kommer att hända här också om de inte ser upp

Nu behöver vi en bra tecknare eller grafiker som kan göra sjuklövern i en brun uniform, med koppel och allt, det är bara att rita svastikor och halvmånar som en ny “stjärna” runt dem – DET är nämligen vad allt betyder med dagens beslut – Att demokratin avskaffad och diktaturen införd.

Vi i folkrörelsen hade rätt hela tiden när vi krävde regeringens avgång, och det gör vi fortfarande, det är ingen skillnad på pest eller kolera – Det är dags för oss att agera *igen* – Men vi behöver massor av folk till det. Det är dags att mobilisera FÖR demokrati, rättvisa och yttrandefrihet, inte sitta och internet-tycka och vara tangentbordsrevolutionär.

Något är ruttet i Torsby

Vad är det för fel på den här historien från NWT? Något utelämnas av något skäl och om vi tar det lite logiskt, ser vi snart att hela historien stinker.

NWT statslos1

 

För det första, VARFÖR släpps han inte in tillbaka i landet han lämnade, för det andra, VARFÖR lämnade han landet för att åka till… Norge av alla länder?

Sverige har väl i så fall inga problem med att hjälpa Norge att transportera tillbaka den här mannen, Sverige har ju gett Palestina diplomatisk status trots att det inte är ett land eller erkänt i FN eftersom Palestina består av terrorister. Ja, enligt FN, just terrorister, att Norge inte vill ha en terrorist förstår man ju.

SvD NWT statslos

Så vadå “statslös”? Nej, den här historien innehåller allt mer än vad NWT vill påskina, frågan är bara vad, och varför de döljer den saken. Vill verkligen Svenskar ha någon som helt uppenbart inte riktigt talar sanning, när inte ens Norge vill ha honom?

Tänk efter före innan ni röstar i riksdagsvalet – Det har alltid visat sig att de man fött och stött bitit den hand som hjälpt dem, detta är nog säkert inget undantag.

Här i Grums är saken på ett annat plan, våldet breder ut sig med (S) hjälp i kommunstyrelsen, och värre blir det tack vare att alla i kommunen är rädda för att säga sin mening, Bood och Lomarker har lyckats förstöra en idyllisk och fredlig kommun under sin tid vi makten, det är nog dags att ge dem en dos verklighetsuppfattning och skicka DEM till Palestina, se vad de stöder med sin “godhet” som inte är annat än ett försök att rättfärdiga de själva för att de blåser kommuninvånarna på höga löner, fiffel och båg, svågerpolitik och inavel i politiken. Säg nej, så här kan man inte ha det om man vill kunna leva, bo  och arbeta drägligt.

Detta står inte i NWT – Det står på brottsportalen, för man vill ju absolut inte tala om sanningen för kommuninvånarna och döljer hellre kalla fakta – Är det någon som vill slå vad om etniskt ursprung?!

BP nwt statslos

Det finns massor av alternativa kommunpartier med sunt förnuft, sök och ni finner.

 

Sämsta kommunen någonsin i Sverige?

Återigen kan vi “Grumsingar” stolta konstatera att vår kommun har kommit högst upp på listan, om vi vänder listan upp och ner vill säga.

Våra kommunpolitiker verkar göra allt som står i deras makt att förgöra denna kommunen. Grums kommun är egentligen inte ett sånt dåligt ställe att bo i, det är många natursköna områden som man kan ströva bland, men dess invånare vågar/kan inte agera när chansen kommer och då kan politikerna köra sitt eget race så att säga.

Ekonomin är körd i bott, skolan fungerar inte då det inte söker utbildade lärare hit, inom barn/åldringsvården ska det sparas, vilket visar sig i att det är stora grupper på dagis och många åldringar får inte ens en påtår kaffe efter maten. Våra gamla måste bo hemma så länge som möjligt då det har införts en modern ättestupa. Våra barn med olika diagnoser, får inte den extra hjälpen dom så väl behöver, vilket resulterar i att dom oftast blir utstötta och kriminella.

Socialdemokraterna har suttit för länge vid makten och det är “buksvågerpolitik” som gäller, vilket innebär att det är bara släkten som får jobb inom kommunen vare sig dom har utbildning eller inte. Tack Annika Lomarker för ditt engagemang för kommunen, du har snart jobbat ihop dina miljoner nu så du har en tryggad ålderdom, jag hoppas verkligen att du sitter och har gott samvete då, men det finns något som heter KARMA och vem vet? Du kanske blir “omhändertagen” av ett barn som inte har fått lära sig något i skolan.

NWT grums001

 

En sak som är märklig är att artikeln från NWT “försvann” dagen efter publiceringen, om den kommit tillbaka eller inte återstår att se.

Grums NWT404

 

Eller är det så att de skäms att vara sist på plats i hela Sverige?

 

Lomarker och önskedrömmar?

Grums kommun är ju inte kända för sunt förnuft precis, så vi ger dem härmed en idé till ett snabbare sammanbrott för (S) i kommunen, folk kanske tar sitt förnuft till fånga och inser galenskapen att inte ta vara på sina egna invånare i första hand och inte politikernas vurmande för något de inte behöver leva i.

“Kungskvarnen letar nya ägare efter konkurs”

kungskvarnen1

Det vore ju ett ypperligt tillfälle för Migrationsverket att hyra/köpa anläggningen. Omgivningen är ett naturskönt område och skulle vara en perfekt “landningsbana” för våra nya invånare att blomstra i.

TANT-250x184

Befolkningen i Borgvik är ju kända för att vara mycket vänliga mot våra invandrare och kommunchefen  Annika Lomarker i Grums kommunstyrelse skulle säkert välkomna dom med öppna armar och kanske ge dom en guidad tur bland sevärdheterna. Hon tyckte ju inte att det var något fel med att vräka människor som hade bott över 40 år i samma lägenhet för att ge plats åt “ensamkommande barn” och att det skulle ge Grums ett uppsving på huvudorten.

Grumspolitikern Annika Lomarker talar klarspråk om integration!

Uppsving har det ju blivit, kriminaliteten har ju gått upp en BRA bit i statistiken och kommunen ligger back rent ekonomiskt på grund av de ökade bidragen till några som inte tänker eller vill bidra själva, de som blir lidande är så klart de äldre som inte ens får söndagskaffe på sitt dyra boende och skolorna som får allt mindre resurser och valmöjligheter  men det gör ju inte Lomarker något – Hon bor ju i Borgvik och lider knappast av intoleransen, stölderna och våldet på huvudorten. Dessutom tjänar hon ju bra på att sitta på flera stolar i nämnderna här i kommunen.

Grumsborna gör uppror!

Kampanjen Värmlandsgruppen hade för kommuninvånarna är ju knappast glömd, och som vanligt är det ju inga som vågar ställa sig upp mot pampstyret.  Utom vi. Värmlandsgruppen tar strid för vår kommun, den är vår och inte politikernas personliga kassako, pengar från den kommunala skatten skall gå tillbaka till ortsborna i första och inte till politiska galenskaper de själva tjänar på.

Att Torbjörn  (ballongmannen) Bood nu avgår efter valet betyder inte att kommunen kommer att må bättre, tvärtom kan man bara befara, lika barn leka bäst och hans efterträdare är ytterligare en fackpamp från LO som skall styra.  Vi vet ju hur diskriminerande de är mot folk som har den egna välfärden på schemat och utesluter allt som inte passar in i agendan. Under Boods tid har  maktmissbruk, korruption och ignorans mot de egna kommuninvånarna fått ett ansikte, alla som inte tycker som han och hans gelikar är.. . Ja, vad tror ni?  

Bood högerextremister.

 

Värmlandsgruppen 14/7 går lokalt

Eftersom så många tror att Värmlandsgruppen 14/7 enbart fokuserat sig på just Värmland, har vi valt att starta upp Sverige Först på vår huvudsida. Det blir mer nationellt så och vi kan rapportera mer lokalt på den sidan.

Vi har mycket om Grums, Glava, Arvika, Karlstad m.fl lokala kommuner att skriva om och vi skulle behöva en redaktör eller skribent på just dessa sidor tillfälligtvis eftersom huvudsidan kommer att ta en del i anspråk nu i början.

Tips och krönikor mottages tacksamt på info@folkrorelsen.org.

Redaktionen Värmland

Manifestera med Avpixlat i Kärrtorp på söndag! *INSTÄLLT*

avpixlat_plakat_410_ff[highlight color=”yellow” align=””]MANIFESTATION MOT POLITISKT VÅLD [/highlight]

Obs. INSTÄLLT!   (länk)

– Våldsvänstern kommer undan- igen – med att hota sin vilja igenom med våldlöften.
Säpo har rätt: våldsvänstern är största hotet mot demokratin.

Efter manifestationen 29/9

Bibbi Andersson i diskussion med några deltagare

Bibbi Andersson i diskussion med några deltagare

Vi blev kanske ett tjugotal, den här gången.  Av alla som energiskt instämde i parollen “Svenskar, res er upp”, så blev det inte fler som gick från teori till praktik. Undertecknad riktar dock alla eloger till dem som trots allt närvarade och hade rest tvärs över och genom landet för att delta.

Värmlandsgruppens ledamot och talare – Bibbi Andersson, Slottsbron – hade under sommaren brutit båda benen och satt rullstolsbunden, men hon reste ändå 75 mil tur-retur för att ställa upp. Likaså undertecknad, som hade bihåleinflammation och feber. De starkaste eldsjälarna bangade varken för väder, lång resväg, åkommor – eller Expo.
Två hade skramlat till bensin för 90 mils samåkning, enkel väg.

Majoriteten av deltagarna var äldre. Detta säger något om Sverige. Särskilt om fullt friska människor som trots att vi har vädjat till dem om att samla ihop sig  under parollen “svenskar, res er upp”, sitter på Facebook i efterhand och frågar sin omgivning varför inte svenskarna reser sig upp och gör någonting. Den frågan bör de kunna besvara själva.

Continue reading

AVGÅ, kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (M)!

Tårta

 

Avdelning: Demokratiförakt.

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth fick inte sin vilja igenom. När den parlamentariska presstödskommittén i förra veckan lämnade sitt betänkande var alla eniga om att presstödet inte ska handla om politiskt godtycke genom den åsiktsklausul som Adelsohn Liljeroth saknar.

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (M) är starkt kritisk mot riksdagens presstödskommités beslut. Nu säger hon att regeringen delar utredaren Hans-Gunnar Axbergers ( svensk professior i medierätt) )uppfattning om att en invandringspolitisk paragraf bör införas i den nya lagstiftningen. (Fria Tider)  Vi undrar hur mycket professorn i medierätt har fått betalt med svenskarnas skattemedel för att  opinionsbilda mot sina egna intressen och anseende som jurist i medierätt?
Regeringen hotar med att införa en invandringspolitisk paragraf, trots allt.  I detta sammanhang har Adelsohn Liljeroth den dubbelmoraliska fräckheten att prata om vad som strider mot demokratiska värden.  Det finns inte tillräckligt stora diktaturpriser som som kan utdelas för hennes behov av åsiktsförtryck.

“Antidemokratiska tidningar bör inte få statsstöd”, säger hon i SVT debatt. Hennes resonemang visar med skrämmande tydlighet att hon inte respekterar vare sig grundlagen, FN-deklarationen eller demokratin.

Continue reading