Category Archives: Artiklar

Bood går från klarhet till klarhet

“Grums kommunalråd Torbjörn Bood (S) har beslutat sig för att lämna politiken efter valet i höst och återgå till jobbet som kronofogde”.

Denna händelse stod att läsa i NWT.

NWT Bood1

 

Man kan ju inte låta bli att undra om denne herre kommer att hämnas på sina f.d. “undersåtar” inom kommunen genom att vara en ettrig liten kronofogde som gnuggar händerna och njuter av sitt övertag. Många av kommunens invånare har ju av olika anledningar hamnat  i registret hos kronofogden och många av dom har ju inte något särskilt gott öga på Bood.

Vi önskar dock all lycka till och vi hoppas att han även hinner att ägna sig åt att göra sina kända ballongfigurer även i fortsättningen.

ballongbood

 

 

 

Nationen som började gråta

Det är inte bara Expressen som väcker rädsla och obehagliga DDR-vibbar inför Nyår.
Mikael Svensson på Värmlands Folkblad (VF) vill inte vara sämre på att parfymera liket av demokratin före valet 2014. Landsbygdernas lokalblaskor har det inte tillräckligt tufft i tvingande avfolkningstider, utan att öppet försöka fostra läsarna att tycka rätt.

Arrogansen i att inte tro att läsarna är intelligenta nog att genomskåda deras propagandaapparat, är beklämmande. Minst av allt räknar de med att: allt de gör idag för konsekvenser för morgondagen.

Tycka rätt innebär att frivilligt kasta sig framför tåget och medverka till att landmännen fattar samma självmordsbeslut. De vill inte dö ensamma, de vill liksom en destruktiv sekt dö kollektivt.

I solidaritetens tecken ska varje person som tänker rätt vara överens om att fosterlandet och dess välfärd ska överföras till tredje världens bättre bemedlade som haft råd med hundratusentals kronor för att alls ta sig hit.

Det är inga stackare som kommer hit (98%) och är utslagna krakar som politikerna kan kasta samvetsskuld på explicit svenskar för. Dessa utgör – nota bene – användbar rekvisita för den statligt organiserade plundringen på landets tillgångar, som pågår.

Svensson bidrar med en bisarr julsaga som handlar om att Sverige går på hälsokontroll och får reda på att det har insjuknat i främlingsfientlighet.

”Sverige sa att olustkänslorna dykt upp redan 2010. Men att det blivit värre senaste året. I mars och september hade det till och med varit sängläge.

“Hm, mars och september”, mumlade doktorn och gjorde ett par anteckningar. Sverige försökte se vad hon skrev. Såg ut som ”REVA-projektet” och ”register över romer”. Det lät allvarligt.

”Jag måste fråga”, fortsatte läkaren. ”När alla dessa vänner anlänt till dig, har du någon gång upplevt det som att du varit på väg att förlora din identitet? Som nation alltså.” [..]

Sverige nickade och drog upp sin tröja. Här och var syntes ilsket röda bitmärken över de olika landskapen. På vissa ställen, som i Kärrtorp i Stockholm, hade landet till och med kliat sönder sig.

”Som jag trodde”, sa läkaren och lutade sig tillbaka. ”Löss. Den värsta sorten. De var vanliga på 30- och 40-talen, men försvann sedan. Nu verkar de ha kommit tillbaka. Inte bra alls.”
”Och det betyder …?” frågade ett allt blekare Sverige.

”Att du fått en allvarlig släng av rasism och främlingsfientlighet, i kombination med ett febrigt tillstånd av bristande medmänsklighet. Det är otrevliga saker. Tar du inte hand om det så kan det utvecklas till något väldigt obehagligt.”

Nationen från norr såg nästan ut att börja gråta. ”Fast det är inte kört för dig”, la läkaren till snabbt. ”Tvärtom. Du verkar ju ha ett friskt hjärta trots allt.

Och febern visar på att ditt immunförsvar bjuder på tufft motstånd. Det är bra. Vad gäller lössen så demonstrera med eftertryck vad du tycker om dem. Knäpp iväg dem bara!”

Sverige sträckte på sig. ”Så jag kommer klara mig då?”
”Absolut. Framförallt om du fortsätter umgås med din omgivning. Bjud hem folk, ta hand om dem, visa att du bryr dig om dem. Det är faktiskt den bästa medicinen. Gör så och du kommer ha många fina år framför dig.”

Vem utövar påtryckning bakom texter som dessa?

Med hyggligt sinne för metaforer och samtidsorientering, känner man till den politiska förändringen 2010. Det var då SD inträde i riksdagen därför att svenska folket i ett demokratiskt val ville ha det så. Något som politiska meningsmotståndare inte accepterar, vilket är en helt annan sak, än att SD är fientliga på alla upptänkliga sätt .

Vet man detta så förstår man vad “sagan” handlar om. Kvalificerat skitsnack. Detta i avsikt att lasta sverigedemokrater – med minst inflytande både idag och (framförallt) historiskt – för konsekvenserna vi ser idag av vad alliansen, och rödgröna röran före dem, åsamkat vårt land med sin knappt uthärdligt allmänfientliga och morbida diskrimineringspolitik.

Man förstår sensmoralen i utrotning av oliktänkande. Svensson är med sitt lösseri bara en förlängning av LT-tidningen som publicerade en morbid teckning av SD som kackerlackor som skulle utrotas med bekämpningsmedel av en milant figur i gasmask och skyddsutrustning.

Det sunda förnuftet ser naturligtvis nynazismen återväxt – i detta. Vilka vill utrota vilka? Vilka utövar regelmässigt politiskt våld mot vilka? Vilka framställer vilka som löss, kackerlackor och demoner som ska krossas och förintas? Listan kan göras lång på “vilka”, som det aldrig är sverigedemokrater eller sunda nationalister – patrioter – som uttrycker önskan om eller gör. Vakna för fan!

För en samhällsförändring (som alla eftersträvar, fastän den ser ut på skilda sätt) är ju den demokratiska metoden att övertyga andra medborgare med fakta, evidensbaserade resultat och saklig argumentering.

Metoden hos det politiskt korrekta etablissemanget är nästan alltid den omvända. Deras känslor och vilja är enda argumentet. För att dessa ska räcka och kunna vara vägledande tillskriver de förnuftet och rationella argument negativa egenskaper. Som inte ens har med sanning och verklighet att göra.

Metoden är att förtiga informativa nyheter och alla avgörande fakta som talar emot allt förnuft i den utopiska mångkulturella självmordsuppfattning som alla ska ha – vare sig visionen är realistisk eller ej, sann eller falsk. Att manipulera människor med värdeladdande beskrivningar och ord, falska citat, och emotionella anekdoter för att skapa kedjereaktioner av rädsla och en känsla av att – för sin egen säkerhets skull – behöva exkludera andra människor med annan syn på vad som pågår än den ovanifrån påbjudna. En metod genomsyrad av feghet, ohederlighet, ren elakhet, intolerans och ofta verklig rasism. En fientlig metod innehållande konstruerad verklighet med skönmålade egenskaper, som inte existerar, men som de lobbar för. Även om de privat inte håller med om det själva.

Här tillskyndar (precis som förväntat) de rabiata som utan att ta reda på varför eller ifrågasätta någonting tror på allt de läser och på att skribenterna faktiskt också gör det. Som vill ingå i en gemenskap som bekräftar dem, helt oavsett till vilket pris, och utan att förstå att den bekräftelsen är skenbar och när som helst kan upplösas med en politisk kursändring.

De ser inga nyanser eller skillnaden mellan förställning och äkthet. Sant och falskt. Huvudsaken är att de får ge utlopp för allt obearbetat hat de bär på i sina liv, och detta får äntligen (an)vändas mot godkända objekt. Sådana som Svensson ger legitimitet för. Han gör det, för han vet, att det är villkoret för att alls få jobb på landets tidningsredaktioner av idag. De behöver lydiga knähundar, inga skarpa grävande krafter som stället maktmissbruket och kollaboratörerna mot väggen.

Det de sår i dag åt andra, är vad de själva får skörda i morgon.

Svensson vet alltså och visar vilka man får och ska hata. Han tror kanske själv på att det är rätt att avhumanisera och beljuga åsiktsmotståndare. Först avhumanisering och sedan angrepp är antidemokratins kärna, då den demokratiska förmåga sitter i en önskan om att skydda dess värden också för dem som inte tillhör majoriteten.

Han har blivit tillsagd det. Att det finns något demokratiskt i att känna Det goda hatet. Det fina hatet. Med sådant rasrent och överlägset hat kan man utan att tveka sätta människor i fängelse, slå ihjäl dem och beröva dem både försörjningsmöjligheter och säkerhet, utan att det påminner dem ett enda dugg om 30- och 40-talet. Åratal som de varnar för men vars beteendemönster bara de själva använder.

Har Svensson tänkt på att människor i Värmland betalar prenumerationer för VF, pengar som han använder till att kalla många av dem för löss och sjukdomar med? – Kom igen!

Här nedan är den mer realistiska versionen, en parafrasering på Svenssons saga, som de flesta känner igen sig i:

”Sverige sa att olustkänslorna  infunnit sig 1996, när Alliansen tog över. Men att det blivit värre senaste året. I december hade det till och med varit sängläge.

“Hm, i nästan 8 år och december”, mumlade doktorn och gjorde ett par anteckningar. Sverige försökte se vad hon skrev. Såg ut som ”Mångkulturella samhällsexperimentet” och ”Expressens register över politiska åsiktsmotståndare”. Det lät allvarligt.

”Jag måste fråga”, fortsatte läkaren. ”När alla falska flyktingar utan reella skyddsskäl massinvaderat landet, har du någon gång upplevt det som att du varit på väg att förlora din identitet? Som nation alltså.” [..]

Sverige nickade och drog upp sin tröja. Här och var syntes ilsket röda bitmärken över de olika landskapen. På vissa ställen, som i Husby där invandrarupploppen startade, hade landet till och med kliat sönder sig.

”Som jag trodde”, sa läkaren och lutade sig tillbaka. ”Löss. Den värsta sorten. De var vanliga förr i tiden, innan välfärdsutvecklingen, men försvann sedan. Nu verkar de ha kommit tillbaka med den snabba och för stora invandringen, precis som TBC. Inte bra alls.”

”Och det betyder …?” frågade ett allt blekare Sverige.

”Att du fått en allvarlig släng av självmordstankar och svenskfientlighet, i kombination med ett febrigt tillstånd av förlorat omdöme och ansvarskänsla. Det är otrevliga saker. Tar du inte hand om det så kan det utvecklas till något väldigt obehagligt.”

Nationen från norr såg nästan ut att börja gråta. ”Fast det är inte kört för dig”, la läkaren till snabbt. ”Tvärtom. Du verkar ju ha ett friskt hjärta trots allt. Och febern visar på att ditt immunförsvar bjuder på tufft motstånd. Det är bra.

Vad gäller lössen så demonstrera med eftertryck vad du tycker om dem. Knäpp iväg dem bara!”

Sverige sträckte på sig. ”Så jag kommer klara mig då?”

”Absolut. Framförallt om du fortsätter umgås med politiskt medvetna. Bjud hem landsmän, ta hand om dem, visa att ni bryr er om varandra och ert land. Det är faktiskt den bästa medicinen. Gör så och du kommer ha många fina år framför dig.”

Från: Sockerbitar

Svenskar stoppar huvudet i sanden

På något annat sätt kan man inte beskriva den Svenska nationens framtid är att vi har gått från kaos till ren undergång. Tack vara nuvarande regeringen så försvinner de möjligheter folket har haft till att bestämma över sin egen välfärd och sin egen framtid.

Lagar 1

Genom tvingande lagar försvinner möjligheten till demokrati, folkomröstningar och kommunalt styre på eget bevåg, ingen som fattar att vi måste agera? Nej, tydligen var det inte det – Vi försökte i alla fall, men folk föredrog att sitta hemma eller gå på fest, sin egen framtid struntade de totalt i, och nu får de betala för det. Ingen kan säga att inte Värmlandsgruppen förutsåg det här, för i våra tal varnade vi för hur det blir om vi inte fick bort regeringen omgående.

Lagar 2

Nu blir det verklighet, och kom ihåg att det helt och hållet är den egoistiska PK-maffian och de som inte ville engagera sig i en sådan enkel och simpel sak som att få vara med och välja demokratiskt som gör att det blir så fel.

Detta är inte det enda som kommer att påverka demokrati, valfrihet och det Svenska samhället negativt, vi tvingas betala för saker gemensamt som en del av oss inte vill ha, det är INTE demokrati, det är tvång, och med hot om straff kommer samtliga småföretagare och knallar att försvinna ur det Svenska samhället, allt för att finansiera en vettlös invandring

Lagar 3

Höjd profit till de som bygger arenor och liknande för att fördumma folket blir det också, och de behöver inte heller ta ansvar för kostnaderna. Idag är ju inga stora arenor  statliga eller ens offentliga egentligen, de drivs av privata bolag och ni kan ju aldrig ana vilka politiker och politikers släktingar  det är som sitter i styrelserna för de där bolagen, eller hur?

Lagar 4

Svensken måste nästan vara född helt korkad med extra tillval för hjärna, vilja och tanke, för det ingick tydligen inte i tillverkningen efter 1970, och det är det som bestämmer nu.

Vill ni veta vad det är för fler lagar som kommer att påverka? Då kan du läsa en del av det på regeringens hemsida här, för ALLT har de givetvis inte publicerat, bara valda delar som vanligt.

Vi kommer att fortsätta kämpa och med alla medel sprida information så att Svenskarna reser sig upp  och kastar av sig diktaturen.

Nu vet vi vad Kärrtorp stod för

Nätverket “Linje 17” är inget annat är ett rasistisk nätverk i en politisk och extremistisk anda. Så mycket var det värt för Sverige och demokratin.

Jag grundar mitt påstående genom Erling Hellenäs svenska blog  och som tydligen gjort en ordentlig efterforskning av “föreningen”.

Linje 17 har framställts som en lokal förening inriktad på att hindra ”nazister” åka pendeltåg 17, men vad är egentligen Linje 17? Av denna webbsida framgår att Linje 17 är en del af Forix, en landsomfattande organisation. Vad är då Forix?Forix betyder Förorternas Riksdag, en ”ungdomsriksdag och ett politiskt forum för unga förortsbor med stora idéer men små resurser” enligt deras hemsida.Huvudman för Forix är  Ibn Rushd studieförbund, finansiär är allmänna arvsfonden. Andra organisationer bakom Forix är Sveriges unga muslimer(SUM), och New Moon Kulturorganisation, en invandrarorganisation.

Läs mer på hans blog – Det är fel av Svenska politiker att ta ställning genom att delta i en sådan demonstration, politiker skall hålla fast vid vad deras parti gick till val på, inte ge efter för hot och extremism och ändra sin politik, det är ett svek mot väljarna, att det finns extremistiska partier i regeringen är ingen ursäkt, S skyller på V som skyller på MP som skyller på.. Och så vidare. Att sedan extremistgrupper som expo, afa, rg, rf m.fl deltog i demonstrationen säger ännu mer, för det hade de inte kunnat göra utan en inbjudan, inte sant? Alltså var “Linje 17” fullt medvetna om att det var en manifestation mot Svenskar och folkvalda politiker, inte en manifestation mot nazism och rasism. De är de själva som står för den saken hur mycket de än ljuger om sin agenda. Det förnekar inte heller att det politiska våldet är något de hellre stöder än demokrati, det säger allt om såväl “Linje 17” som resten av de grupper som deltog.

Bara valet av “artister” och deras texter visar att de var medvetna om det, när sedan Britta Svensson från expressen skrev om det, citat:

Detta tillsammans med aggressiva utfall från scenen, sånger om “Jimmie Åkesson – skicka grisen till slakt” och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag. 15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften.

Efteråt blev hon utsatt för ett twitterdrev av våldsvänstern och extrema individer, till och med Helle Klein var tvungen att lägga sig i, en människa som förnekar andra rätten till det hon själv använder sig av, yttrande och åsiktsfriheten. Värst av allt – Rikspolitiker deltog aktivt i demokrati och Svensk – hatet.

1507649_688634607837246_167366319_n

Skall vi kunna rädda nationen undan våld och diktatur, måste folk gemensamt samlas oavsett nationella ideologier och åsikter under en flagga, den Svenska, och utan en massa partiideologiskt svammel, det handlar om nationen, folket, demokratin och rättvisa, i det är Värmlandsgruppen 14/7, i alla fall vad jag kan se, den enda föreningen i Sverige som verkar förstå det och försöker göra skillnad genom aktivt handlande. Vi har ingen politik, vi stöder inga enskilda partier, vid stöder enbart demokrati och rättvisa, yttrande och åsiktsfrihet och att folkomröstningar skall vara ett krav när det gäller saker som påverkar nationen, folket och samhället, och givetvis, att det skall räknas och respekteras.

Därför tänker vi , 2014, försöka få ihop folk till en jättemanifestation innan regeringen går på “sommarlov” – Ett lov de inte behöver eller kan återvända från om vi blir tillräckligt många för att sparka ut dem innan valet, men det går om vi vill tillräckligt mycket bara och om vi kan samsas om riktlinjerna.

Vi tar helt enkelt upp den handske som är kastad från extremisterna och tar vid där avpixlat valde att avstå. Det är helt enkelt det enda demokratiska sättet.

Hjälp till du med om du vill försöka i alla fall – Sprid ordet, länka, gör allt du kan om du stöder den lilla möjlighet som finns, kanske den sista möjliga som kommer att finnas innan allmänna protester och åsikter blir förbjudna.

 

Skammens dag i Sverige

Den 22 december 2013, våldtogs Sveriges demokrati av extremister, politiker och sådana som kallar sig “kändisar” i Kärrtorp.

Politiker skall inte liera sig med antidemokratiska krafter som AFA, expo, revolutionära fronten samt “religiösa” företrädare som påstår att det är mot rasism och nazism – När de grupperingarna själva står för exakt samma sak. Om politiker gör det, visar det bara att det hela egentligen inte var något annat än ett politiskt ställningstagande för att legalisera våld, hot och terrorism mot de Svenskar som vill ha demokrati, åsiktsfrihet och rättvisa.

Två “representanter” för politisk antidemokrati finns med på bild från Kärrtorp, deras partier är kända för att dels ha skapat det rasbiologiska institutet, koncentrationsläger för flyktingar under andra världskriget  i nazismens anda och dels för att hylla massmord och deportering av oliktänkare från 1917 till 1982 .

 

AB L KT   AB Ohly KT

Löfvén och Ohly – Två människor som saknar all rätt att ens representera något alls inom Svensk politik. Som anser att man skall hylla extremister och försöker skylla sina egna brister på andra när det i själva verket är de själva som delvis är orsaken till att det ser ut så här i Sverige.

Media “glömmer” lämpligt nog att nämna det viktigaste, att av de c:a 16.000 på plats. så lämnade c:a 15.000 “manifestationen” när det gick upp för dem att det var ett extremistiskt hatmöte mot demokrati och enbart inriktade sig på att hata SD och de som ville ha ett stopp på nazism och rasism, inte heller tog de avstånd från politiskt våld, utan istället att spä på det med sångtexter om att slakta de som röstade på ett demokratiskt valt parti.  Det handlade helt enkelt om att spä på hatet för utan det, saknar de själva existensberättigande. Britta Svensson från Expressen skrev följande: (Klicka på bilden för fullständig text)

Ex BS 1

Fulheterna och lögnerna från vanliga media tar inte slut där, jag tror inte heller vare sig (S), (V), (MP), (C), (FP) eller (KD) fick fler anhängare i sina partier heller, utan snarare tappade de tillsamman c:a 15.000  av dem.

Våldsvänsterns förklaringar är ologiska och irrationella och de “artister” som var där har nog tappat en hel del av sina “beundrare”, men framför allt, de politiker och företrädare som var där tappade all trovärdighet. Så de enda vinnarna är (SD) och (M) som insåg att detta inte var något annat än ett politiskt ställningstagande för våld och mot demokrati och därför inte deltog.

Vi i Värmlandsgruppen anser att man inte skall kunna hota sig till förändringar i samhället, det skall ske demokratiskt och med folkomröstningar och utan falsk propaganda och med fakta och sanning på bordet, just därför, tänker vi fortfarande hålla vår manifestation nästa år, kanske den sista fria som kommer att finnas i Sverige och den måste ske innan regeringen går på sommarlov, ett lov de kanske inte behöver bry sig om att återvända från. Vi får säkert också en sång från våldsvänsterns fina “artister” liknande det de sjöng om Åkesson i SD – Fast vi är partipolitiskt obundna, men vill ha rättvisa och demokrati, stör det deras planer på en extrem diktatur.

ex sang 1

Var med du med, kanske kan vi påverka allt i “sista sekund” så att Sverige inte blir en extremiststat bland många andra, det hela hänger på din egen medverkan.

Vi håller fortfarande på våra krav om folkomröstningar, tjänste och ämbetsmannaansvar, stopp på en sanslös invandring när det inte finns resurser till att hjälpa de som redan är här, mer satsningar på skola och äldreomsorg, stoppa särbehandlingen av invandrade och stoppa diskrimineringen av de egna invånarna, vi har fler strängar på vår lyra och mer om det finns att läsa i “Om oss“.

Allt vi vill ha är en rättvis demokrati, och det går att få om alla hjälper till.

 

Vi slår ett slag för demokratin!

FT ingress

Vi hjälper till att sprida Fria Tiders insamling för att kunna väcka åtal mot Thomas Mattsson, ansvarig utgivare på Expressen som med odemokratiska och olagliga medel åsiktsregistrerar Svenskar. Dessutom stöder ju denna tidning sådana terrorister som reserachgruppen, expo, afa m.fl odemokratiska organisationer, läs mer på Fria Tiders hemsida här!

Det är en självklarhet att värna demokrati för oss i Värmlandsgruppen, de senaste månaderna har vi varit utsatta för attacker mot vår server och hemsida och det är givet att det inte är Kineser, Turkar, Ryssar m.fl som försöker förstöra en sida på Svenska som de antagligen inte ens kan läsa, utan det är Svenskar som använder anonyma servrar som försöker, ni kan ju gissa VILKA Svenskar?! Knappast den vanliga “antirasisten” (Läs rasisten) utan snarare en organisation med resurser, på ett dygn hade vi över 45.000 attacker i timmen!

Fria Tiders insamling kan du hitta HÄR – Men vi lägger såklart såklart in ett urklipp från deras hemsida om insamlingsinformation också.

FT bankinfo

Att fientliga krafter motarbetar etablerade fria åsiktssajter kan vi förstå, att ge sig på en liten hemsida och förening som vår, visar bara hur desperata dagens extremister är, de är rädda helt enkelt för att förlora, så alla smutsiga metoder som finns är tillåtna enligt dem, men inte enligt oss som på allvar värnar åsikts och yttrandefrihet.

Hjälp till du med, bidra till att kunna ställa grundlagsförbrytare som Thomas Mattsson med anhang inför rätta!

Ursäkta röran….

.. Men vi bygger om lite och kommer snart att ha en ny design!

Nu kommer stöveltrampet!

Men det kommer inte från det håll som vänstern och extremistmedia påstår, utan från dem själva!

Med olagliga medel har Expressen, researchgruppen och expo tillskansat sig användaruppgifter och e-postadresser, med lika olagliga medel ha de samkört det med statliga register, vilket betyder med regeringens godkännande. Om inte detta är “brunskjortor och stöveltramp” i fascistisk anda, är inget det. Allt detta för att bekämpa den lilla demokrati som trots all fortfarande finns, den de antagligen tänker lagstifta bort i nästa val.AB politisk forfoljelse

Dessutom, om nu regeringen inte har godkänt det, varför återkallas inte utgivning och publiceringstillståndet för detta brott som faktiskt också bryter mot regeringsformen? Att återkalla  tidningsstödet för samtliga som ingår i koncernen är ju givet, men inget händer, absolut ingenting. Det Svenska folket finner sig i att somliga blir uthängda, bara det inte är de själva.

Men för att ta ett exempel av de  som de hängt ut, de pekar ut EN med ålder kön och ort, med lagliga medel kan man se vilka i just den åldern, de könet och på den orten som finns, en snabb  koll  visade att Expressen och expo helt enkelt  pekat ut 26 personer som är möjliga, men det är bara EN det handlar om, 25 är alltså helt ovetande, men är skyldiga eftersom Expressen inte  kan peka ut  exakt vem det är. Continue reading

ICA Maxi färgar julen

maxiAtt avbilda en färgad, eller bara färgade figurer i något avseende, är ju faktiskt rasism, enligt gängse åsiktsmonopol.
Hur ska de ha det?

Ica har ju visat sig vara särskilt mångkulturellt överkänslig, allt sedan Mazettidramatiken och halalköttskandaler, så jag lyfte på ögonbrynen när jag fick syn på deras val av marknadsföring. Åhléns, glass och godisbolag, brukar få göra sorti för betydligt mindre. Åhléns tvingades helt nyligen dra tillbaka hela sin julkatalog på grund av en bild på två pärlplattor, föreställande pepparkaksfigurer. Figurerna efterliknar mer ett festpar i träskor, flätor, förkläde och fluga från gammelsvensk fäbodmiljö, än vad rasismfanatikerna påstår: nidbilder av afrikaner.

Företagare vet varken ut eller in själva; alla tar en risk varje gång de nämner eller avbildar färgade människor, för det är helt upp till veckohumöret på den sekteristiska rasvänstern hur det hela kommer att tolkas. Och det är ju rasvänstern som ser sig själva som tolkningsföreträdare för alla färgades – för egen del – tämligen matta intresse för detsamma.

Detta är emellertid ganska intressant. Ett färgat barn pysslar i julgranen. Anta att han är invandrad och kanske rent av muslim, för vilkens skull man genom kollektiv kränkningsskräck avvecklar hela vår jultradition från 1:a advent, Lucia och framåt och döper om vår största stämningsfulla högtid till “vinterfest”….och så står det fanimej “JUL” där.

Hur vår jul strider mot andras religionsfrihet samtidigt som man vill göra Ramadan – en islamisk högtid – till svensk helg utan en tanke på svenskarnas dito, är för de flesta realister en fullständig gåta. Religiösa helger kan tydligen bara strida mot vissas rättigheter att slippa dem och förmåga att bli kränkta av dem, varför det är ett tillräckligt argument för att ifrågasätta ändamålet med den godtyckligt övertolkade religionsfrihet som en mänsklig rättighet. Det vore förstås naturligare att få begränsa religionsfriheten för inflyttade minoriteter än för värdbefolkningen, eller inte för någon.

Notera att jag personligen inte misstycker det allra minsta till Ica Maxis uppfostringsreklam, utan mina reflektioner handlar om hyckleriet med alla motsägelser i den rasismpolitiska tvångtanken. Dessa dubbla måttstockar och bottnar hoppar upp och slår fanatikerna i ansiktet varenda dag, utan att det resulterar i någon form av eftertanke på att de kanske är ute och seglar i överdramatikens grumliga farvatten.
Continue reading

Katastroferna hopar sig för Svensk demokrati

Regeringen begränsar den information vi har rätt till när det gäller offentliga beslut och beslut från EU, detta är inget annat än en ren katastrof , Svensken får inte rätt att veta ens vad det gäller i vissa saker, det mest märkliga är att SD som skulle stå för demokratiska värderingar röstade ja till detta förslag – Till 100 %. De som röstade emot är de som står för det värsta hyckleriet om sanning i historien när det gäller att förtycka allmänt vetande och åsikter , MP och V.

Omröstning

Omröstning

Aldrig trodde vi heller att polis skulle slå till mot vänsterterrorister, eller att V helt plötsligt vänder sina “vänner” i våldsvänstern ryggen, men detta händer, i Sverige, och idag. Märkliga saker händer i Sverige, och som vanligt sitter de flesta tysta och bara väntar – På att någon annan skall göra något.

Våldsvänstern

Våldsvänstern

 

Det finns mer saker att oroa sig för, Sverige vill införa en ny typ av lag – En som redan finns rent internationellt men helt plötsligt skall bli en nationell lag, och då fokuserar de sig på krigsförbrytare, inte på det lagen egentligen handlar om, brott mot mänskligheten, vilket dagens regering och Reinfeldt är skyldiga till, antagligen för att stävja möjligheten att kunna ställa dem själva inför samma domstol, brott mot mänskligheten innefattar diskriminering av ett folk och etnisk rensning, exakt det dagens regering i Sverige sysslat med sedan 2010.

Vi i Värmlandsgruppen har visst gjort skillnad, vi har skrämt regeringen till att inse sitt eget ansvar och de försöker förekomma oss genom att nästan till punkt och pricka följa det vi kräver och införa en nationell lag, och den går före om den innefattar delar av en internationell lag, allt för att kunna hänvisa sig själva till att följa gällande lagar och regler och fortsätta komma undan eget ansvar.

Regeringen

Regeringen

 

Romstadgan är solklar, liksom regeringens brott mot det Svenska folket, och Reinfeldt är den högst ansvarige i Sverige vilket gör honom till en av de som borde ställas inför rätta, men som sagt, nu skall det stävjas i tid så att de själva slipper under ansvaret för sina handlingar. Vi hänvisar till ett tidigare inlägg HÄR  ( http://folkrorelsen.org/romstadgan-brott-mot-manskligheten )  Allt handlar såklart om att komma undan själva, och inget annat. Det enda vi kan göra nu, är att få ihop så mycket folk att hela Sverige orkar engagera sig att få regeringen att avgå innan valet, det diskvalificerar regeringspartierna från att ens delta i det kommande 2014, i alla fall om man skall följa internationella lagar. Som vanligt så följs ju de bara när det passar regeringen, men kan man få ett världsfokus på problemen blir det en helt annan sak, antingen följer regeringen folkopinionen eller visar sitt rätta ansikte som den skendemokrati vi är.

Till detta krävs det en väldig massa folk, alla sitter bekvämt bakom skärmarna och internet, skyller på att manifestationer och demonstrationer inte gör skillnad, men det gör det! Hur var det till exempel med Himmelska Fridens Torg i Kina? Upproret i Rumänien som startades med 10.000 och de blev av med sin diktator? Uppror världen över har startat med bara 10-20.000 hela tiden, och det räcker! Ingen som funderat på vad bondemarschen i Sverige åstadkom? Ursäkterna haglar hela tiden av bekväma människor som vill att andra skall göra något, medan de själva sitter tryggt bakom sina skärmar och tangentbord.

Vi måste kunna enas och göra något NU, inte när det är försent, så i Maj 2014 skall vi ha den sista manifestationen, kanske den sista möjliga i Sverige innan landet försvinner helt som nation och folk! Slut upp du med och kämpa för Sverige som demokrati, folk och nation, valet är ditt och ingen annans!

Vi kräver folkomröstningar när det gäller vitala beslut för Sveriges framtid och samhällsordning, vi kräver demokrati och regeringens omedelbara avgång!