Monthly Archives: augusti 2012

Då låter vi en skribent och krönikör från Karlstad ta hand om den här gruppen!

Så välkommen hit, Joakim Börjesson – Hoppas du har mycket intressant att komma med så småningom när du har rotat upp det.

Då är vi snart en förening!

[highlight color=”yellow” align=””]Förening[/highlight] Mycket tid har gått till spillo eftersom det är semestertider, vi har fått vänta i veckor – Registrering , stadgar och protokoll är inskickade, men den som tydligen har hand om det är på semester och skall vara tillbaka den här veckan. Snart kan vi köra grumsgruppen, liksom många andra kommungrupper under ett föreningsnamn. (Jag betvivlar dock att Bollnäs kommer att bli en deltagande grupp hos oss, tyvärr).

Vi har också snart forumen igång för diskussioner och planeringar, förslag och sådant är välkomna för att få upp nivån, egen registrering är inte möjlig än, utan de får jag lägga in manuellt tillsvidare. Som tillfällig skribent här kan jag bara beklaga att jag inte haft tid att ordna sakerna, jag har ju ett jobb att sköta också, jag har nämligen inte haft eller kommer att få någon semester i år heller, för 10:e året i rad eller så 😉

Men ni är välkomna att skicka in det ni skulle vilja ta upp till info@folkrorelsen.org

Tills dess…

 

 

Vad är det för fel på systemet?

Våldtäktsmännen i Bollnäs kommer att delta i den så kallade “antirasistiska” demonstrationen där den 25 augusti, säger de som är insatta.

Vad är det för fel, när varken kommunen eller polisen inte drar in demonstrationstillståndet med tanke på de vanliga invånarnas säkerhet? Signalen de styrande ger är ju att det är fritt fram att våldta, råna, mörda eller misshandla, bara man är asylsökande på vänsterkanten och att det bara är Svenskar i den egna kommunen som drabbas. Två fel kan aldrig bli ett rätt, vi har ju redan förstått att en massiv, kanske inte ens legal, motdemonstration och manifestation kommer att hållas, och vi vet alla hur en sådan slutar, med våld. Tar man med sådant folk har ett extra ont öga till, pedofiler eller våldtäktsmän, går det aldrig väl, och då kanske frågan är vad denna så kallade “antirasistiska” demonstration egentligen är ute efter med gärningsmännen i ledet?

Vore det inte bättre med tanke på säkerheten och välbefinnandet för de egna invånarna att dra in tillståndet?

Uppenbarligen tycker de styrande att det är viktigare att våldsmän skall få manifestera att det fritt fram för deras gelikar att komma hit och göra samma sak utan att behöva ta konsekvenserna för sitt handlande, inte ens polisen gjorde sitt arbete som det skulle göras, de ser hellre mellan fingrarna än ser till att vi är lika inför lagen, vad ger det för signaler?

Det går inte en enda dag utan att man ser hur kommuninvånare hukar sig under piskan de är tvungna att bo i, för det finns inte en enda kommun här i landet som står på sina egna invånares sida, alla springer under det pengaverk de tror skall rädda kommunen från undergång, migrationsverket.  Att det är invånarnas egna pengar som används till allt utom de själva, struntar kommunen och staten i, är det inte dags att stänga kommunhuset, för det kommer i alla fall att gå under om det fortsätter så här?!

När startar det som kommunerna är rädda för, folkupproret, tro? För det kommer att bli ett, vare sig de vill eller inte, och då är vad man i folkmun brukar säga: “Det kokta fläsket stekt”. Det kommer att kosta decennier att återuppbygga det som raserats av en inkompetent regering och en ännu mer inkompetent kommun. Fick kommuninvånarna ens rösta om hur saker och ting skall gå till i kommunen? Har vi inte ett folkstyre, en demokrati?

Så vad tänker egentligen Bollnäsborna med, när de utan vidare tar till sig sin egen undergång, accepterar våld och en manifestation som egentligen betyder att de själva bara är betalande till en kommun som struntar totalt i om de lever eller inte, har skola, vård, omsorg och ett samhällsskydd? Vad skall Bollnäsborna göra när t.ex ett par 10-12 åriga småflickor blir våldtagna bara för att kommunen vill ha pengar av migrationsverket? Eller 90-åriga Hulda blir ihjälslagen för ett halsbands skull? Vad kommer det att heta då?

Visst skall vi ha invandrare, inte tu tal om den saken, men, vems är ansvaret för att de skall behandlas exakt lika och ha exakt lika stort ansvar för sina gärningar som alla andra i det här samhället? Just det, kommunens ansvar är det, då borde kommunen också ha vett till att stoppa den våldseskalering som blir resultatet av denna demonstration från kända våldsextremister på vänsterkanten, det är inte antirasism det handlar om, det är rasism. Det de är ute efter är enbart  pengar och uppmärksamhet,  de bryr sig inte ett enda dugg om vare sig asylsökande eller invandrare i gemen, men det låter ju så bra när man vill bli finansierad, frågan är bara till vad.

Tänker Bollnäs kommun ta ansvaret för vad som kommer att hända?  Tänker Bollnäs invånare ta ansvaret för att de hellre låter en kommun styra över huvudet på dem istället för att bestämma själva? Det finns så många frågor, men inte ett enda litet svar från vare sig de styrande eller invånarna i kommunen. Det är väldigt synd, för det enda sättet vi kan få det här att fungera på, är genom en folkrörelse som sätter press på kommunerna, att man kräver det man har rätt till, och kan inte de styrande i kommunen leva upp till det folkstyre som skall finnas i ett samhälle, så skall de bort.