Monthly Archives: september 2012

2012-09-22 Glava/Arvika Godnatt!

Så ser vi resultatet av hela försöket att engagera kommunen såväl som Glava-borna, det är adjö med friden, lagen och byn som sådan, och faktiskt, jag kommer inte att gråta en enda tår när de börjar gnälla sedan. De hade sin chans, struntade i den, och nu får de bita i det sura äpplet. Det får även Arvika kommun och alla kommuninvånare som inte brydde sig.

Sweden Confidential rapporterar följande från sin hemsida:

 

Det enda man kan tillägga när de börjar snyfta och yla i media om hur illa det blev, är: Vad var det vi sade?

När man som kommun inte agerar starkare och med mer kraft, går ut med saker i media och ifrågasätter en sådan här stor sak för en liten by, visar det bara att kommunen struntar egentligen totalt i övriga runt om liggande småbyar, allt handlar bara om vad de själva i tätorten kan tjäna på det och att de skall vara så politiskt korrekta som möjligt, så är det när en kommun är röd, inte har en opposition och inte bryr sig om småfolket. Är den kommunledningen verkligen värd att ens rösta på? Fundera på det ni i Glava och Arvika, för de här “kortidsboendet” är en permanent invandringscentral, och inget annat, 200 st var fjärde eller var sjätte månad kommer att berika kommunen med kostnader som hade kunnat läggas på skola, vård och omsorg, men istället kommer kostnaderna att raka i höjden och kommunen kommer inte att ha råd att ta hand om sina egna.

Man kan bara bäva inför vad som händer på c:a 2 år, 800-1200 “nya” invånare med särkrav på försörjning i en kommun som redan går på knäna ekonomiskt sett, någon som förstår problemet?

Så vi här på folkrörelsen säger bara  lycka till med den saken, ni får skylla er själva, ni hade valet, möjligheten och tillfället, men precis som i de flesta andra PK-kommuner valde ni absolut ingenting i rädsla för vad andra skulle säga om er, nu får ni handskas med saken. När ni vill ha riktig demokrati kan ni ju alltid återkomma, folkrörelsen är just vad det beskriver, en rörelse som vill verka för att en demokrati istället för politisk korrekthet är det som styr i en kommun.

SVT rapporterar följande:

Som sagt, byn och kommunen är grundlurade från början, om nu inte någon i kommunen faktiskt hade kännedom om det hela, det verkar ju lite konstigt att kommunen inte agerat starkare än så här. Och lyxen de får med tvättmaskiner, torktumlare, sultansängar från IKEA är det många Svenskar inte har.

Att de har mage att kalla det “köpkraft” övergår också mitt förstånd, för det är ju kommunen som får ge dem pengar, och det är ju våra skattepengar det handlar om, som skulle gått till kommunens väl och ve, så har kan det bli en “köpkraft” med redan förverkade pengar?

Nej, kommunen borde stoppa det hela, om inte annat så med en demokratisk folkomröstning i byn det gäller, den makten finns, men kommunen är föga intresserad, det kan ju tas som “rasistiskt” och inte politiskt korrekt att ta hänsyn till orts och kommuninvånarna.

Lycka till Glava och Arvika, möjligheten finns ju att ansluta sig till en folkrörelse som värnar om intresset finns, ju fler vi blir, desto större möjlighet till att kunna påverka demokratiskt.

Svar till “förundrad” i NWT 19/9

Kära “Förundrad” den 19/9!

Jag förlåter dej för ditt okunnande när det gäller skolbarn, jag kan ju inte i min vildaste fantasi tro att du förstår vad du pratar om. Du menar och tror ärligt att barn som är blyga, har läs och skrivsvårigheter osv. ska kunna anpassa sig i en skola där det är väldigt många elever och som dessutom är kända för att ha mobbning?

 

OM du på allvar tror att det är bäst för barnen, då tillhör du säkert den gruppen av invånare som blundar för problemen. Många av Grums ungdomar har drogproblem, det beror många gånger på att dom inte fick den hjälpen dom så väl behövde i skolan, för att lära sig grundämnena som svenska, engelska och matematik. Många av dom blev även stämplade redan på småskolan för att vara bråkiga och omöjliga för att de hade “fel” föräldrar.

Dom eleverna fick alltså inte en ärlig chans till att anpassa sig till dagens samhälle, hade dom fått gå i en liten bygdeskola, så hade dom fått lära sig det varje barn har rätt att kunna.

Du är så okunnig att du frågar varför inte bygdeskolorna består av fler elever, det beror många gånger på att skolskjutsarna inte går TILL dom skolorna, alltså kan eleverna som har viljan att gå där inte ta sig dit. Enkelt vad?

Jag tror personligen på att Grums Kommun skulle tjäna på i längden om det fanns en valmöjlighet och inte som nu, att dom tar beslut över huvudet på föräldrarna om vad som är bäst för deras barn.

Att du inte gillade att gå i en liten skola, får stå för dej. Själv gick jag 4 år på en stor skola och 2 år på en liten “byskola” med 15 elever (från ettan upp till sexan) kan du tänka dej att jag lärde mej mer på dom två åren i lilla skolan än vad jag lärde mej på fyra år i den stora?

Jag hoppas innerligt att bygdeskolorna får vara kvar i Grums, det tjänar alla på i slutänden. En mycket vis person sa en gång – Om skolorna försvinner från Grums, då vill ingen flytta hit och då är Grums en döende kommun. Men det kanske var så du egentligen menade att du ville?

En iakttagare

2012-09-20 Glava/Arvika Är loppet kört?

Fantastiskt, en organisation som lyckas utmanövrera en hel kommun och en hel by? Grattis migrationsverket och Clt care, i alla fall är Glavabyn duperad till döds, den kommer aldrig mer att hämta sig efter 100 vuxna zigenare och 100 vuxna syrier – För de i byn är det tydligen bara “spännande”, men de vet minsann inte vad som väntar. Det gör i alla fall vi andra som sett katastroferna med mindre mängder än så, på mycket större orter. Undertecknad följde med några journalister och fotografer idag till Glava för att se och känna stämningen, och det var ju milt sagt en överraskning. Inte undra på att ingen har några åsikter annat än möjligtvis det tysta.

Glava kan förbereda sig , för redan på måndag kommer det tydligen en hög nytillkomna, det blir nog spännande så att det förslår, i synnerhet när Clt Care inte ens kontaktat kommunen än, men som en av de ansvariga som intervjuades sade: “Vi erbjuder bara kost och logi, resten är inte vår sak”. Dessutom inflikade han att “Alla tjänar på det, de tillför ju kommunen pengar när de handlar” – Intressant, men säg mig, för VEM´s pengar handlar de? Det är ju våra skattepengar de använder, så hur kan det tillföra något de reda tagit? Migrationsverket delar bara ut visa kort med lite pengar på och låter dem handla vind för våg i en lite by med en bensinstation, en liten ICA och en pizzeria, det är alltså skattepengar, stulna från oss, för att betala oss för något vi redan betalt för? Eller är alla tjänster och varor självproducerande och självförpackande samt kostar inget? Märklig kille det där, men det är klart att om man håvar in 11.8 miljoner månaden på något man inte behöver ta ansvar för, så är det ju enkelt att säga så, vem det drabbar är ointressant. Så länge man bor i Stockholm vill säga och det är i en annan del av landet.

De 12 nya tjänsterna är det tydligen inga Glavabor som har, men det är ju föga förvånande med tanke på  hur rekryteringen gick till, mer om det kan ni läsa på sockerbitar till kaffet, under uppdaterat 4 finns rekryteringen beskriven – Någon som är förvånad? Inte vi på folkrörelsen i alla fall, vi har sett det här förr, och vi kommer att få se det igen.

Jag rotade lite vidare, och fann lite mer märkliga saker om den här “affären”, men det överlåter jag till andra att gräva vidare i, för min del är det kommunen som brustit i att bevaka kommunens såväl som den lilla orten Glava´s väl och ve, när de inte har koll på vad som händer, och inte agerar när de får information. JanÅke Hermansson, kommunchefen, har ju all möjlighet i världen att köra över migrationsverkets beslut, kommunen är ju den instans som kan godkänna eller förkasta omvälvande planer i kommunen.

Hur skall Glava och Arvika handskas med 200 sysslolösa vuxna människor utan språkkunskaper och vem och vilka skall finansiera det? Att vissa tjänar på det, 4-5 personer i Glava rättfärdigar inte att 195 stycken skall lida för det, eller att Arvika kommun skall stå för “rekreationskostnader” utanför kommunens budget. En annan sak jag funderade lite på, om man nu kommer som “asylant” med “ingenting” i bagaget som en av de ansvariga sade i intervjun, hur kommer det sig då att de alltid har dyra mobiltelefoner, krav på internet och datorer? Den som inte begriper att det här är en annektering av en by utan att invånarna blivit upplysta, behöver få lära sig lite om vad ordet demokrati betyder.

Ett rimligt antal hade kanske varit runt 20 stycken, det vore lättare att anpassa och assimilera i byn, det kan ju finnas några av dem som vill stanna, arbeta och bo i byn, och tillskott, oavsett nationalitet, är inte helt fel så länge de accepterar allt som det är, en by skall inte behöva anpassa sig efter en minoritet, ett land skall inte behöva förändras i grunden som nation, och som “asylant”, anpassar man sig och accepterar kultur, traditioner och språket utan särkrav, annars är man en ockupant och det är det en stor skillnad på. Se bara på Tensta, Rinkeby, Rosengård, Södertälje och en hel drös övriga ställen, det fungerar inte och eskalerar i sysslolöshet, våld och kriminalitet.

Idag skall alla protokoll från 2012 i Arvika kommun lusläsas, så att jag själv kan se att kommunen inte har del av migrationsverkets beslut och Clt Cares bildande, precis varenda protokoll jag kan komma över, det betyder mycket läsande, men är viktigt för kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges trovärdighet. Det finns lite märkliga sammanträffanden jag vill granska vidare.

Inte för att det spelar någon roll längre, Glava är rökt som by, de boende bryr sig inte förrän det är försent, men for oss i Folkrörelsen är det en möjlighet att kunna se vad som föregår en sådan här sak, en trend, kanske ett beslut i lönndom, långsiktigt planerade i det tysta – Odemokratiskt.

Alla som vill ha något sagt i den här affären kan höra av sig till Svenska Folkrörelsen, kontakt finns i menyraden.

I Karlstad inget nytt

I alla fall ser jag inget från den som skulle hålla i det här. Hallå, Joakim Börjesson, var håller du hus?

2012-09-18 Glava/Arvika Locket på!

NWT har slutat rapportera om Glava som länstidning, de vill väl helst att det hela skall dö ut och att det inte blir någon diskussion. precis som i Grums med andra ord. Värmlands Folkblad har vaknat till lite och håller lite koll på vad som händer i det hela med en notis från inatt kl. 03.42 på sin nätupplaga. Sent skall syndaren vakna heter det kanske, men detta skulle varit ute redan på planeringsstadiet och inte efter det media avslöjade det hela.

En sak undrar man kanske lite över, hur kan den som står för Clt Care AB helt plötsligt ha bildat ett AB 2012 när han varit en datakonsult under namnet Gorton Trading sedan 1993? Vem är han, för jag finner det högst märkligt att en datakonsult, sådana som levt en tynande tillvaro de senaste 15 åren har råd med ett AB helt plötsligt, och det inom den enormt lönande migrationspolitiken, han måste ju vetat om det med tanke på bildandet och registreringsdatum, så vem eller vilka står bakom det här?

Clt Care AB ägd av Alex John Edward Gorton, med enskild firma Gorton Trading, datakonsult. Mer information finns på www.bolagsverket.se och www.ratsit.se – Sedan får vi väl se vad skatteverket har att säga.

Bolaget bildat: 2012-07-26
Bolaget registrerat: 2012-08-13
Registreringsdatum: 2012-08-13
Bolagsordning: 2012-07-26

Ingen kan väl köpa ett gästgiveri för 3.8 miljoner hux flux så där på en okänd ord i Värmland när man är bosatt i Åkersberga utanför Stockholm, gräns i gräns med Reinfelds Täby, för hur skulle man veta att det skulle löna sig om man inte har insiderinformation och vem lånade dem i så fall pengarna? Någon mer än jag som funderar på något som heter korruption och mygel? Ni kan dra era slutsatser av följande artikel från VF – Och om inte kommunen i Arvika är inblandad på ett eller annat sätt så måste personen vara oerhört synsk. Man får väl leta lite bland skatteverkets papper för att se vilka relationer det finns mellan dessa i Åkerberga och kommunledningen i Arvika. Ur VF:

Glavaborna kan känna sig hedrade, en frukostvärdinna, städpersonal och en receptionist – Vad blir det i arbetstillfällen för Glavaborna och är det värt det som det blir? Ja, för någon tydligen, men inte Glavaborna skulle jag tro, det kommer snart ett krav på en moské från 100 av de som kommer som är muslimer, de övriga hundra är tydligen zigenare, hur skall en liten by som Glava klara av det? (Källa: www.avpixlat.info) som har följande information enligt deras sida:

 

Så vad tycker nu Glavaborna om sina företrädare i Arvika? Kommer de att kunna anpassa sitt lilla samhälle med 100 zigenare  och 100 muslimer i den lilla affären som kräver halalslaktat och att fläsk inte får ligga i samma kyl som nötkött? Jag tror inte butiken får ett ombyggnadsbidrag från kommun precis, utan får finansera det hela alldeles själva. Missförstå mig rätt här nu, klart att man skall ha en invandring, men den måste vara rimlig i förhållande till var de placeras, och de boende måste väl ändå tillfrågas, vi har ju en demokrati, det betyder också rätten till att säga nej till saker, och det skall respekteras. Men tydligen vet ingen på Arvika kommun ett enda dugg till skillnad från någon i Stockholm som skapar ett AB på minuter för att tjäna pengar på det. Det tror inte jag på, jag tror kommunen visste, mörkade och hoppades på att kunna annektera hela Glava och byta ut ortsborna för en spottstyver för att kunna tjäna massor på det, både som privatpersoner och för kommunens  räkning. Detta är dagens Sverige, en nation som struntar totalt i ursprung, kultur, språk, för pengars skull, för tro inte att en enda Arvikabo skulle våga åka dit ensam när de inte ens vågar vara ute i Arvika efter mörkrets inbrott. Hur blir det då i Glava om man inte har en rimlig och kontrollerbar nivå på kulturkrockarna?

Kommunen och staten lär ju två sina händer med orden “…Vi trodde att…”, “…Vi visste inte…” och med tanke på hur det ser ut i Södertälje, Rosengård, Västerås, Rinkeby, Tensta med flera hur det gått med en massa olika kulturer koncentrerade på en liten plats, så kan ju vem som helst fatta att detta håller inte. Det handlar inte om rasism, det handlar om sunt förnuft och självbevarelsedrift för kunna överleva som en liten by, inte som en gräshoppsfarm som utplundras av kommunen och staten.

Nu är det upp till Glavaborna och byarna omkring, för protesterar de inte, är loppet vad man kan kalla kört för dem, det handlar om rimlighet och levnadsvillkor, inte om pengar, för alla inblandade, detta gäller även för de boende i byarna runt om, Tångeberg, Stömne, Sölje osv. Så säger ingen något eller bryr sig, är det väldigt väldigt kört för bygden. Ni väljer själva.

Säg bara att inte att ingen brydde sig, för vi försökte i alla fall.

2012-09-17 Glava/Arvika fortsättning

Det verkar som om kommunerna i länet inte vet vad de gör, Arvika kommun förnekar att de blivit informerade, hur kan en kommun inte veta om saker som händer och beror på i själva kommunen, såvida man inte struntar i kommuninvånarna? Trots allt är det ju kommunchefens, JanÅke hermansson,  ansvar att veta vad som händer och sker i kommunen. Och sitter man som han, lite olika bolag, som handskas med fastigheter och pengar för såväl kommunens räkning som för egen personlig vinning, så tror inte jag personligen att man är “oinformerad”

Nu tycker vi inom folkrörelsen att Glava borde ställa kommunen till svars, begära en förklaring, dessutom kan väl inget upphandlas från migrationsverket utan att kommunen i sig är informerad? Personligen tycker jag det här liknar kommunmygel och kommunkorruption, precis som det som hände i Grums, där kommuninvånarna kördes över helt av kommunen, som teg, avslöjades som lögnare och det visade sig till sist att enbart handla om pengar, kommuninvånarna struntade man totalt i, man vräkte helt sonika folk som bott över 43 år i samma lägenhet och som betraktade det som sitt barndomshem, dels för att det skall bli ett flyktingboende och dels för att kunna göra som man ville, tjäna pengar på det, i hemlighet! Dessutom sitter kommunchefen själv i kommunens bostadsbolag, så ni kan ju själva dra era egna slutsatser.

Hur tar Glavaborna det här, när de inte ens är tillfrågade? Skall de lägga ned Lövåsen för att inhysa alla dessa som ska få plats där, och hur skall den lilla affären i Glava klara av det här? Hur blir det med skolgång och sådant, för man kan ju anta att det är en hel del familjer med barn som kommer. Det blir oerhört mycket slitningar och frågan är om den lilla byn Glava ens överlever  det.

Lite mer relevanta saker finns det att ifrågasätta också, en sak är, varför är upphandlingen och allt sådant “så hemligt”? Är det så att de hoppades på att kunna översvämma en hel by utan ifrågasättande om hur det gick till med ett konsekvent faktum att “nu är det så här” för att ingen i byn eller  eller runt om boende skulle få en chans till att organisera en protest och en skrivelse till kommunen? I så fall ha de gjort alldeles fel, för någon tyckte uppenbarligen att det hela var så fel, och tipsade media (NWT) – Och trots allt, är det ju en länstidning, hade de inte tagit upp det, hade någon annan gjort det, och det ser ju inte så bra ut när man försöker förklara sig “objektiv”. I vilket fall som helst finns det inte en rad om det här i deras nätupplaga av tidningen, det är väl för att folk över hela landet skulle kunna läsa om det, och då skulle väl oron över att det kan hända eller kanske till och med har hänt i deras kommuner sprida sig. Det vore ju inte så bra om kommuninvånarna fick välja hur de ville ha det verkar det som.

De som känner sig manade att delta i en protest är välkomna att höra av sig till oss på Folkrörelsen, vi, står inte för någon politisk värdering år något håll, men vi vill värna kommuninvånarna och de demokratiska rättigheter som finns att kunna påverka beslut som fattas över huvudet på oss som bor i kommunerna. Alldeles oavsett vilken kommun det handlar om, vilket län det handlar om, så är enda möjligheten att påverka genom opininonsbildning, och i den har alla rätt att delta oavsett politiska åsikter eller engagemang.

E-posta till oss på info@folkrorelsen.org  eller ring oss  Grums-gruppens föreningstelefon 0706-156593 om ni har frågor om något.

Vi vill i alla fall försöka organisera en protest, för så här får det inte gå till i ett demokratiskt samhälle, med “hemliga upphandlingar”, förtigande om information, vi lever inte i en diktatur, eller gör vi det? Det är upp till en själv att värna sina demokratiska rättigheter, och trots allt har vi också en folkgemenskap i kommunerna som måste värnas, och det kan man bara göra genom att vara solidarisk med sina medmänniskor.

2012-09-15 Glava/Arvika

 

[highlight color=”yellow” align=””]Orimligt![/highlight]

Hoppsan, det verkar som om Glavaborna  får oväntat besök, undrar vad de tycker om det, för det är inte ett rimligt antal på en sådan liten ort, hoppas de har gott om kaffe sponsat av Arvika kommun.

Vi kanske får grunda Glavagruppen om de känner sig manade till att vilja bli tillfrågade först? Arvikaborna bryr sig inte eftersom Glava ligger så härligt långt bort från dem själva, 3 mil från, så centralorten och dess kommunpolitiker så de sitter väl skyddade från problemen de skapar på en sådan lite ort.

Om vi nu tar det hela lite rationellt, kan vi också titta lite på kommunens kostnader för det här, det blir alltså  11.4 MILJONER i månden, 136.8 MILJONER om året plus de kostnader som tillkommer i form av tolkar, personal, skola, transporter, sjuk och tandvård. Är Glava och Arvikaborna tillfrågade om de vill ta den kostnaden? För det är VI skattebetalare som betalar, pengarna kommer från oss och är inga pengar som är till skänks från någon annan eller ett annat land – Eller?! I Värmland har stora neddragningar av äldrevården, skolor och omsorg skett, så pass mycket att många äldreboenden lagts ned, liksom skolor slagits samman till en enda större på en centralort med långa skolresor som följd, barnomsorgen sköts på stora gemensamma dagis osv, en klar försämring av våra levnadsvillkor och möjligheten att ta ett samhällsansvar!

Detta är orimligt! kommunerna måste ta hänsyn till de som bor inom kommunen och inte bara tänka på sig själva, enda sättet är att slå benen av kommunpolitikerna genom att kräva svar, protestera och använda civil olydnad. Vi kan inte ha det så här! En rimlig möjlig mängd i Glava hade varit c:a 10%, dvs, 20 personer som mest, inte 100% som politikerna vill.

Det är inte nog med det! Kommunpolitkerna hävdar också att de inte vet vem de betalar till! Läs själva artikeln nedan och begrunda.  Kan och vill vi ha den här sortens “demokrati” i kommunerna?

Hur vet man INTE vem man betalar till?

 

 

2012-09-14 Dagens fundering..

Vad händer i runt om i landet? Överallt pågår det en censur av det fria ordet, rätten till att få ha egna åsikter och att få vara med och påverka i samhället. Istället prioriteras mer eller mindre lagstridiga beslut mot den demokratiska folkviljan med hjälp av etablerad  media som rent ut sagt ljuger om det mesta. Folkrörelsen är inte avsedd att bli en politisk webbplats, men tyvärr blandas politiska beslut in i praktiskt taget allt, och dessvärre av en odemokratisk regering som inte vill lyssna på vad folket säger och vill. Det i sin tur sprider sig till kommuner som hellre kör över folkviljan än att bli en populär och demokratisk plats att leva, arbeta och bo på. Varför vill inga vara med och påverka längre?

Är det så, att alla håller på att ge upp istället för att kämpa för det vi en gång hade, folkgemenskap, solidaritet med varandra och rätten att få välja hur man vill ha det? Då ligger vi väldigt illa till som population, för slåss man inte för den rätten eller tar sig rätten att säga det man vill, har man inte heller rätten att gnälla. Har vi blivit så frustrerade att vi inte längre bryr oss eller har vi bara blivit så bekväma att vi hellre låter andra välja åt oss?

Den här webbplatsen var tänkt för att samla folk från hela landet till att gemensamt slåss mot odemokrati på alla nivåer, överallt, genom att ta kraften från odemokratiska beslut i regeringen och få kommunerna att följa folkets vilja istället. Enda sättet är att man får odemokratiska kommuner att vika sig, tvinga fram avgångar från odemokratiska, korrupta kommunpolitiker och få dit sådana som bryr sig om vad som händer i kommunen och lyssnar på kommuninvånarna. Helt plötsligt kommer det inte finnas någon makt från regeringen att påtvinga samhället sådana beslut som enbart medför negativa konsekvenser, kort och gott, de får följa folkets vilja istället för som nu, tvärt om. Att vara politiker skall vara ett kall, och inte som idag, till egennytta och för egen vinnings skull. Skall detta fungera, måste vi slåss ihop.

Vi ger varandra och struntar i alla andra, leve oss!
(bild från http://erik-rune.com)

 

Frustration över uteblivna svar

Under en lång period har vi försökt förmå myndigheterna att ge oss ett organisationsnummer som en ideell förening, det har inte getts något svar på varför vi inte tilldelats något och stort ifrågasättande av valet vad vi kallar oss. Ett organisationsnummer behövs för att vi skall kunna ha PG och BG konto utan att en privatperson skall behöva stå för för det, som en ideell förening finns det ett ansvar mot medlemmar liksom för att redovisa kostnader och vad medlemsavgifter går till.

Trist nog, verkar det som det hela är kopplat till vad som hände i Grums den 14 juli och att det har satt skräck i (S) och det fackstyrda väldet i Värmland.

Men vi ger inte upp! Vi fortsätter kämpa för rätten till en demokratisk ordning i samhället, dessvärre minskar den dag för dag, beslut fattas utan att gemene man får information eller valmöjligheter som påverkar enskilda likväl som hela grupper, oavsett ursprung, på alla nivåer i kommuner, landsting och i riksdagen, eftersom de “folkvalda” påstås bestå av de som skall följa folkets vilja, så vill man ju ha möjligheten att få vara med att påverka.

Vi saknar också artiklar, kommentarer, villiga skribenter samt sådana som vill skriva insändare, är det ingen som vill vara med längre, har alla gett upp? Grumsgruppen började så bra, det finns nästan tiotusen invånare i kommunen varav över femtusen i själva tätorten, och det verkar som ingen har något att säga, är alla så nöjda och belåtna över den korruption som pågår i Grums kommunhus av sådana som inte ens borde ha förtroende för en hink och en spade i sandlådan?

Därför kommer denna webbplats att öppna en särskild insändarsida, så att de som vill anonymt och under en signatur kan får sina åsikter publicerade, under insändare i menyn kan man alltså skriva egna, men innan de publiceras, kommer de att granskas så att det inte finns några lagstridiga texter, det vill säga,  hets mot folkgrupper, länkar till olagliga webbplatser och liknande, vi kommer att förbehålla oss rätten att neka insändare om vi finner dem oseriösa.

Väl mött!