Monthly Archives: november 2013

ICA Maxi färgar julen

maxiAtt avbilda en färgad, eller bara färgade figurer i något avseende, är ju faktiskt rasism, enligt gängse åsiktsmonopol.
Hur ska de ha det?

Ica har ju visat sig vara särskilt mångkulturellt överkänslig, allt sedan Mazettidramatiken och halalköttskandaler, så jag lyfte på ögonbrynen när jag fick syn på deras val av marknadsföring. Åhléns, glass och godisbolag, brukar få göra sorti för betydligt mindre. Åhléns tvingades helt nyligen dra tillbaka hela sin julkatalog på grund av en bild på två pärlplattor, föreställande pepparkaksfigurer. Figurerna efterliknar mer ett festpar i träskor, flätor, förkläde och fluga från gammelsvensk fäbodmiljö, än vad rasismfanatikerna påstår: nidbilder av afrikaner.

Företagare vet varken ut eller in själva; alla tar en risk varje gång de nämner eller avbildar färgade människor, för det är helt upp till veckohumöret på den sekteristiska rasvänstern hur det hela kommer att tolkas. Och det är ju rasvänstern som ser sig själva som tolkningsföreträdare för alla färgades – för egen del – tämligen matta intresse för detsamma.

Detta är emellertid ganska intressant. Ett färgat barn pysslar i julgranen. Anta att han är invandrad och kanske rent av muslim, för vilkens skull man genom kollektiv kränkningsskräck avvecklar hela vår jultradition från 1:a advent, Lucia och framåt och döper om vår största stämningsfulla högtid till “vinterfest”….och så står det fanimej “JUL” där.

Hur vår jul strider mot andras religionsfrihet samtidigt som man vill göra Ramadan – en islamisk högtid – till svensk helg utan en tanke på svenskarnas dito, är för de flesta realister en fullständig gåta. Religiösa helger kan tydligen bara strida mot vissas rättigheter att slippa dem och förmåga att bli kränkta av dem, varför det är ett tillräckligt argument för att ifrågasätta ändamålet med den godtyckligt övertolkade religionsfrihet som en mänsklig rättighet. Det vore förstås naturligare att få begränsa religionsfriheten för inflyttade minoriteter än för värdbefolkningen, eller inte för någon.

Notera att jag personligen inte misstycker det allra minsta till Ica Maxis uppfostringsreklam, utan mina reflektioner handlar om hyckleriet med alla motsägelser i den rasismpolitiska tvångtanken. Dessa dubbla måttstockar och bottnar hoppar upp och slår fanatikerna i ansiktet varenda dag, utan att det resulterar i någon form av eftertanke på att de kanske är ute och seglar i överdramatikens grumliga farvatten.
Continue reading

Katastroferna hopar sig för Svensk demokrati

Regeringen begränsar den information vi har rätt till när det gäller offentliga beslut och beslut från EU, detta är inget annat än en ren katastrof , Svensken får inte rätt att veta ens vad det gäller i vissa saker, det mest märkliga är att SD som skulle stå för demokratiska värderingar röstade ja till detta förslag – Till 100 %. De som röstade emot är de som står för det värsta hyckleriet om sanning i historien när det gäller att förtycka allmänt vetande och åsikter , MP och V.

Omröstning

Omröstning

Aldrig trodde vi heller att polis skulle slå till mot vänsterterrorister, eller att V helt plötsligt vänder sina “vänner” i våldsvänstern ryggen, men detta händer, i Sverige, och idag. Märkliga saker händer i Sverige, och som vanligt sitter de flesta tysta och bara väntar – På att någon annan skall göra något.

Våldsvänstern

Våldsvänstern

 

Det finns mer saker att oroa sig för, Sverige vill införa en ny typ av lag – En som redan finns rent internationellt men helt plötsligt skall bli en nationell lag, och då fokuserar de sig på krigsförbrytare, inte på det lagen egentligen handlar om, brott mot mänskligheten, vilket dagens regering och Reinfeldt är skyldiga till, antagligen för att stävja möjligheten att kunna ställa dem själva inför samma domstol, brott mot mänskligheten innefattar diskriminering av ett folk och etnisk rensning, exakt det dagens regering i Sverige sysslat med sedan 2010.

Vi i Värmlandsgruppen har visst gjort skillnad, vi har skrämt regeringen till att inse sitt eget ansvar och de försöker förekomma oss genom att nästan till punkt och pricka följa det vi kräver och införa en nationell lag, och den går före om den innefattar delar av en internationell lag, allt för att kunna hänvisa sig själva till att följa gällande lagar och regler och fortsätta komma undan eget ansvar.

Regeringen

Regeringen

 

Romstadgan är solklar, liksom regeringens brott mot det Svenska folket, och Reinfeldt är den högst ansvarige i Sverige vilket gör honom till en av de som borde ställas inför rätta, men som sagt, nu skall det stävjas i tid så att de själva slipper under ansvaret för sina handlingar. Vi hänvisar till ett tidigare inlägg HÄR  ( http://folkrorelsen.org/romstadgan-brott-mot-manskligheten )  Allt handlar såklart om att komma undan själva, och inget annat. Det enda vi kan göra nu, är att få ihop så mycket folk att hela Sverige orkar engagera sig att få regeringen att avgå innan valet, det diskvalificerar regeringspartierna från att ens delta i det kommande 2014, i alla fall om man skall följa internationella lagar. Som vanligt så följs ju de bara när det passar regeringen, men kan man få ett världsfokus på problemen blir det en helt annan sak, antingen följer regeringen folkopinionen eller visar sitt rätta ansikte som den skendemokrati vi är.

Till detta krävs det en väldig massa folk, alla sitter bekvämt bakom skärmarna och internet, skyller på att manifestationer och demonstrationer inte gör skillnad, men det gör det! Hur var det till exempel med Himmelska Fridens Torg i Kina? Upproret i Rumänien som startades med 10.000 och de blev av med sin diktator? Uppror världen över har startat med bara 10-20.000 hela tiden, och det räcker! Ingen som funderat på vad bondemarschen i Sverige åstadkom? Ursäkterna haglar hela tiden av bekväma människor som vill att andra skall göra något, medan de själva sitter tryggt bakom sina skärmar och tangentbord.

Vi måste kunna enas och göra något NU, inte när det är försent, så i Maj 2014 skall vi ha den sista manifestationen, kanske den sista möjliga i Sverige innan landet försvinner helt som nation och folk! Slut upp du med och kämpa för Sverige som demokrati, folk och nation, valet är ditt och ingen annans!

Vi kräver folkomröstningar när det gäller vitala beslut för Sveriges framtid och samhällsordning, vi kräver demokrati och regeringens omedelbara avgång!

Nu tar vi nya tag med fler idéer!

Det har varit en låg aktivitet de senaste månaderna, allt handlar om ekonomi och vi måste få ihop brödfödan förutom att driva Värmlandsgruppen också.

Vi efterlyste förslag på dagar och datum i Maj 2014 för kanske den sista möjliga manifestationen man kan ha i Sverige innan valet, för går det som nuvarande regering vill, kommer all demonstrationsfrihet vara borta helt. Responsen är minimal, kanske för att vi inte når ut med vårt budskap till så många som vi vill. Vad som egentligen behövs är tiotusentals personer som kräver att regeringen avgår innan valet så att de är diskvalificerade att ens få delta i ett nytt, men eftersom många bara skriver en massa istället för att agera och ställa upp, så är risken att vi har förlorat demokratin och rättvisan vi har rätt till än så länge enligt grundlagen.

Rasisterna får härja fritt i EXPO´s och AFA´s namn, åsiktsfötryckarna härjar fritt i dagsmedia och radio/TV, ingen verkar förstå att vi håller på att utplånas som nation och folk när vi inte ens har rätten till vår egen kultur eller vår egen nation.  Att kräva folkomröstningar om samhällsviktiga förändringar är tydligen rasistiskt fast vi inte ens blandar in den saken, det är det andra som gör.  Och skulle det bli en, så är den bara rådgivande enligt regeringen, så ser inte vi det, även riksdagsvalet är ju en folkomröstning i egentlig mening, är den också bara rådgivande och de har gjort upp i förväg? Folkomröstningar är en grundsten i en demokrati!

Man kan ju undra…

Nu måste vi få ihop medel till att söka tillstånd i Maj 2014 och eftersom ingen hade eller har kommit med ett förslag så sätter vi agendan efter eget huvud, det får bli en helg eftersom många är lediga då, frågan är bara vilken och hur vi skall kunna samla så många som möjligt, vi söker också fler som vill vara med och sprida vårt budskap om krav på demokrati och rättvisa, vi ordnar med bloggsida efter ort på våra egna servrar, och det behövs redaktörer som skribenter, skall vi ha en enda chans med Sverige, måste vi kunna samarbeta och kunna sprida ordet bland alla.

Innan manifestationen i Maj tänkte vi försöka ordna en träff och diskussionshelg, var vet vi inte än, men gärna en plats många kan ta sig till, kanske en stugby eller liknande så att långväga folk kan sova över, då vi kan träffas, diskutera och kanske grilla och äta gott under en kväll så att vi kan vädra idéer och förslag, ni som är intresserade kan ju höra av er med förslag .

Ni som inte vill eller kan delta, kanske vill stödja oss med en donation för att få allt detta att hända, ni kan också bli stödmedlemmar i föreningen, några måste kämpa för vår demokrati, och vi tänker inte ge upp, Sverige skall förbli Sverige och vi fortsätter till sista andetaget om så är. Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få,  även namnunderskrifter och namnlistor är ett jättestöd i det vi försöker åstadkomma, vår lista om den saken finns HÄR.

Väl mött allesammans!