Monthly Archives: mars 2014

Sämsta kommunen någonsin i Sverige?

Återigen kan vi “Grumsingar” stolta konstatera att vår kommun har kommit högst upp på listan, om vi vänder listan upp och ner vill säga.

Våra kommunpolitiker verkar göra allt som står i deras makt att förgöra denna kommunen. Grums kommun är egentligen inte ett sånt dåligt ställe att bo i, det är många natursköna områden som man kan ströva bland, men dess invånare vågar/kan inte agera när chansen kommer och då kan politikerna köra sitt eget race så att säga.

Ekonomin är körd i bott, skolan fungerar inte då det inte söker utbildade lärare hit, inom barn/åldringsvården ska det sparas, vilket visar sig i att det är stora grupper på dagis och många åldringar får inte ens en påtår kaffe efter maten. Våra gamla måste bo hemma så länge som möjligt då det har införts en modern ättestupa. Våra barn med olika diagnoser, får inte den extra hjälpen dom så väl behöver, vilket resulterar i att dom oftast blir utstötta och kriminella.

Socialdemokraterna har suttit för länge vid makten och det är “buksvågerpolitik” som gäller, vilket innebär att det är bara släkten som får jobb inom kommunen vare sig dom har utbildning eller inte. Tack Annika Lomarker för ditt engagemang för kommunen, du har snart jobbat ihop dina miljoner nu så du har en tryggad ålderdom, jag hoppas verkligen att du sitter och har gott samvete då, men det finns något som heter KARMA och vem vet? Du kanske blir “omhändertagen” av ett barn som inte har fått lära sig något i skolan.

NWT grums001

 

En sak som är märklig är att artikeln från NWT “försvann” dagen efter publiceringen, om den kommit tillbaka eller inte återstår att se.

Grums NWT404

 

Eller är det så att de skäms att vara sist på plats i hela Sverige?

 

Lomarker och önskedrömmar?

Grums kommun är ju inte kända för sunt förnuft precis, så vi ger dem härmed en idé till ett snabbare sammanbrott för (S) i kommunen, folk kanske tar sitt förnuft till fånga och inser galenskapen att inte ta vara på sina egna invånare i första hand och inte politikernas vurmande för något de inte behöver leva i.

“Kungskvarnen letar nya ägare efter konkurs”

kungskvarnen1

Det vore ju ett ypperligt tillfälle för Migrationsverket att hyra/köpa anläggningen. Omgivningen är ett naturskönt område och skulle vara en perfekt “landningsbana” för våra nya invånare att blomstra i.

TANT-250x184

Befolkningen i Borgvik är ju kända för att vara mycket vänliga mot våra invandrare och kommunchefen  Annika Lomarker i Grums kommunstyrelse skulle säkert välkomna dom med öppna armar och kanske ge dom en guidad tur bland sevärdheterna. Hon tyckte ju inte att det var något fel med att vräka människor som hade bott över 40 år i samma lägenhet för att ge plats åt “ensamkommande barn” och att det skulle ge Grums ett uppsving på huvudorten.

Grumspolitikern Annika Lomarker talar klarspråk om integration!

Uppsving har det ju blivit, kriminaliteten har ju gått upp en BRA bit i statistiken och kommunen ligger back rent ekonomiskt på grund av de ökade bidragen till några som inte tänker eller vill bidra själva, de som blir lidande är så klart de äldre som inte ens får söndagskaffe på sitt dyra boende och skolorna som får allt mindre resurser och valmöjligheter  men det gör ju inte Lomarker något – Hon bor ju i Borgvik och lider knappast av intoleransen, stölderna och våldet på huvudorten. Dessutom tjänar hon ju bra på att sitta på flera stolar i nämnderna här i kommunen.

Grumsborna gör uppror!

Kampanjen Värmlandsgruppen hade för kommuninvånarna är ju knappast glömd, och som vanligt är det ju inga som vågar ställa sig upp mot pampstyret.  Utom vi. Värmlandsgruppen tar strid för vår kommun, den är vår och inte politikernas personliga kassako, pengar från den kommunala skatten skall gå tillbaka till ortsborna i första och inte till politiska galenskaper de själva tjänar på.

Att Torbjörn  (ballongmannen) Bood nu avgår efter valet betyder inte att kommunen kommer att må bättre, tvärtom kan man bara befara, lika barn leka bäst och hans efterträdare är ytterligare en fackpamp från LO som skall styra.  Vi vet ju hur diskriminerande de är mot folk som har den egna välfärden på schemat och utesluter allt som inte passar in i agendan. Under Boods tid har  maktmissbruk, korruption och ignorans mot de egna kommuninvånarna fått ett ansikte, alla som inte tycker som han och hans gelikar är.. . Ja, vad tror ni?  

Bood högerextremister.