Monthly Archives: maj 2014

Något är ruttet i Torsby

Vad är det för fel på den här historien från NWT? Något utelämnas av något skäl och om vi tar det lite logiskt, ser vi snart att hela historien stinker.

NWT statslos1

 

För det första, VARFÖR släpps han inte in tillbaka i landet han lämnade, för det andra, VARFÖR lämnade han landet för att åka till… Norge av alla länder?

Sverige har väl i så fall inga problem med att hjälpa Norge att transportera tillbaka den här mannen, Sverige har ju gett Palestina diplomatisk status trots att det inte är ett land eller erkänt i FN eftersom Palestina består av terrorister. Ja, enligt FN, just terrorister, att Norge inte vill ha en terrorist förstår man ju.

SvD NWT statslos

Så vadå “statslös”? Nej, den här historien innehåller allt mer än vad NWT vill påskina, frågan är bara vad, och varför de döljer den saken. Vill verkligen Svenskar ha någon som helt uppenbart inte riktigt talar sanning, när inte ens Norge vill ha honom?

Tänk efter före innan ni röstar i riksdagsvalet – Det har alltid visat sig att de man fött och stött bitit den hand som hjälpt dem, detta är nog säkert inget undantag.

Här i Grums är saken på ett annat plan, våldet breder ut sig med (S) hjälp i kommunstyrelsen, och värre blir det tack vare att alla i kommunen är rädda för att säga sin mening, Bood och Lomarker har lyckats förstöra en idyllisk och fredlig kommun under sin tid vi makten, det är nog dags att ge dem en dos verklighetsuppfattning och skicka DEM till Palestina, se vad de stöder med sin “godhet” som inte är annat än ett försök att rättfärdiga de själva för att de blåser kommuninvånarna på höga löner, fiffel och båg, svågerpolitik och inavel i politiken. Säg nej, så här kan man inte ha det om man vill kunna leva, bo  och arbeta drägligt.

Detta står inte i NWT – Det står på brottsportalen, för man vill ju absolut inte tala om sanningen för kommuninvånarna och döljer hellre kalla fakta – Är det någon som vill slå vad om etniskt ursprung?!

BP nwt statslos

Det finns massor av alternativa kommunpartier med sunt förnuft, sök och ni finner.