Monthly Archives: maj 2015

Det händer mycket…

..Här i Värmland, men ingen, absolut ingen, vill ta upp sakerna eftersom det kan vara “icke-pk”. Vi har exemplet med de två damerna i Östra Ämtervik t.ex som inte ens kan få bidrag, det är ju Svenskar, och då går det ju inte. Hur det gick för dem struntar Värmlandsmedia totalt i, det är viktigare att ge terrorister bidrag, bostäder, moskéer och gräddfil än att värna den egna befolkningen. Här följer storyn för er som missat det eller inte bryr er. Jag fortsätter med text nedanför bilderna.

VFR1

VFR2

VFR3

Ingen har svarat på de mail vi skickat runt för att försöka hjälpa dem, utom den lokala bygdebutiken, som ställt upp, men de måste också betala sina räkningar – Inget är gratis utom för terrorister tydligen. När kommer samhället att bryta samman och när kommer räkningen till regeringen för misskötseln av Sverige?

Det finns många fler exempel här i länet som inte hamnat i media. Vi måste agera lokalt i första hand när det gäller de drabbade i vårt eget närområde, när det gäller hela Sverige, måste ALLA hjälpa till, för ALLA är drabbade på ett eller annat sätt, en del väljer bara att inte se det.

Som vanligt är det ingen som egentligen bryr sig så länge det inte handlar om en själv eller att vara PK och det är rent ut sagt skamligt, fäaktigt och fegt. Nu är det dags att börja agera – Hjälp till du med.