Svenskar stoppar huvudet i sanden

På något annat sätt kan man inte beskriva den Svenska nationens framtid är att vi har gått från kaos till ren undergång. Tack vara nuvarande regeringen så försvinner de möjligheter folket har haft till att bestämma över sin egen välfärd och sin egen framtid.

Lagar 1

Genom tvingande lagar försvinner möjligheten till demokrati, folkomröstningar och kommunalt styre på eget bevåg, ingen som fattar att vi måste agera? Nej, tydligen var det inte det – Vi försökte i alla fall, men folk föredrog att sitta hemma eller gå på fest, sin egen framtid struntade de totalt i, och nu får de betala för det. Ingen kan säga att inte Värmlandsgruppen förutsåg det här, för i våra tal varnade vi för hur det blir om vi inte fick bort regeringen omgående.

Lagar 2

Nu blir det verklighet, och kom ihåg att det helt och hållet är den egoistiska PK-maffian och de som inte ville engagera sig i en sådan enkel och simpel sak som att få vara med och välja demokratiskt som gör att det blir så fel.

Detta är inte det enda som kommer att påverka demokrati, valfrihet och det Svenska samhället negativt, vi tvingas betala för saker gemensamt som en del av oss inte vill ha, det är INTE demokrati, det är tvång, och med hot om straff kommer samtliga småföretagare och knallar att försvinna ur det Svenska samhället, allt för att finansiera en vettlös invandring

Lagar 3

Höjd profit till de som bygger arenor och liknande för att fördumma folket blir det också, och de behöver inte heller ta ansvar för kostnaderna. Idag är ju inga stora arenor  statliga eller ens offentliga egentligen, de drivs av privata bolag och ni kan ju aldrig ana vilka politiker och politikers släktingar  det är som sitter i styrelserna för de där bolagen, eller hur?

Lagar 4

Svensken måste nästan vara född helt korkad med extra tillval för hjärna, vilja och tanke, för det ingick tydligen inte i tillverkningen efter 1970, och det är det som bestämmer nu.

Vill ni veta vad det är för fler lagar som kommer att påverka? Då kan du läsa en del av det på regeringens hemsida här, för ALLT har de givetvis inte publicerat, bara valda delar som vanligt.

Vi kommer att fortsätta kämpa och med alla medel sprida information så att Svenskarna reser sig upp  och kastar av sig diktaturen.

One response to “Svenskar stoppar huvudet i sanden

  1. Pingback: Svenskar stoppar huvudet i sanden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*