Lomarker och önskedrömmar?

Grums kommun är ju inte kända för sunt förnuft precis, så vi ger dem härmed en idé till ett snabbare sammanbrott för (S) i kommunen, folk kanske tar sitt förnuft till fånga och inser galenskapen att inte ta vara på sina egna invånare i första hand och inte politikernas vurmande för något de inte behöver leva i.

“Kungskvarnen letar nya ägare efter konkurs”

kungskvarnen1

Det vore ju ett ypperligt tillfälle för Migrationsverket att hyra/köpa anläggningen. Omgivningen är ett naturskönt område och skulle vara en perfekt “landningsbana” för våra nya invånare att blomstra i.

TANT-250x184

Befolkningen i Borgvik är ju kända för att vara mycket vänliga mot våra invandrare och kommunchefen  Annika Lomarker i Grums kommunstyrelse skulle säkert välkomna dom med öppna armar och kanske ge dom en guidad tur bland sevärdheterna. Hon tyckte ju inte att det var något fel med att vräka människor som hade bott över 40 år i samma lägenhet för att ge plats åt “ensamkommande barn” och att det skulle ge Grums ett uppsving på huvudorten.

Grumspolitikern Annika Lomarker talar klarspråk om integration!

Uppsving har det ju blivit, kriminaliteten har ju gått upp en BRA bit i statistiken och kommunen ligger back rent ekonomiskt på grund av de ökade bidragen till några som inte tänker eller vill bidra själva, de som blir lidande är så klart de äldre som inte ens får söndagskaffe på sitt dyra boende och skolorna som får allt mindre resurser och valmöjligheter  men det gör ju inte Lomarker något – Hon bor ju i Borgvik och lider knappast av intoleransen, stölderna och våldet på huvudorten. Dessutom tjänar hon ju bra på att sitta på flera stolar i nämnderna här i kommunen.

Grumsborna gör uppror!

Kampanjen Värmlandsgruppen hade för kommuninvånarna är ju knappast glömd, och som vanligt är det ju inga som vågar ställa sig upp mot pampstyret.  Utom vi. Värmlandsgruppen tar strid för vår kommun, den är vår och inte politikernas personliga kassako, pengar från den kommunala skatten skall gå tillbaka till ortsborna i första och inte till politiska galenskaper de själva tjänar på.

Att Torbjörn  (ballongmannen) Bood nu avgår efter valet betyder inte att kommunen kommer att må bättre, tvärtom kan man bara befara, lika barn leka bäst och hans efterträdare är ytterligare en fackpamp från LO som skall styra.  Vi vet ju hur diskriminerande de är mot folk som har den egna välfärden på schemat och utesluter allt som inte passar in i agendan. Under Boods tid har  maktmissbruk, korruption och ignorans mot de egna kommuninvånarna fått ett ansikte, alla som inte tycker som han och hans gelikar är.. . Ja, vad tror ni?  

Bood högerextremister.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*