Sämsta kommunen någonsin i Sverige?

Återigen kan vi “Grumsingar” stolta konstatera att vår kommun har kommit högst upp på listan, om vi vänder listan upp och ner vill säga.

Våra kommunpolitiker verkar göra allt som står i deras makt att förgöra denna kommunen. Grums kommun är egentligen inte ett sånt dåligt ställe att bo i, det är många natursköna områden som man kan ströva bland, men dess invånare vågar/kan inte agera när chansen kommer och då kan politikerna köra sitt eget race så att säga.

Ekonomin är körd i bott, skolan fungerar inte då det inte söker utbildade lärare hit, inom barn/åldringsvården ska det sparas, vilket visar sig i att det är stora grupper på dagis och många åldringar får inte ens en påtår kaffe efter maten. Våra gamla måste bo hemma så länge som möjligt då det har införts en modern ättestupa. Våra barn med olika diagnoser, får inte den extra hjälpen dom så väl behöver, vilket resulterar i att dom oftast blir utstötta och kriminella.

Socialdemokraterna har suttit för länge vid makten och det är “buksvågerpolitik” som gäller, vilket innebär att det är bara släkten som får jobb inom kommunen vare sig dom har utbildning eller inte. Tack Annika Lomarker för ditt engagemang för kommunen, du har snart jobbat ihop dina miljoner nu så du har en tryggad ålderdom, jag hoppas verkligen att du sitter och har gott samvete då, men det finns något som heter KARMA och vem vet? Du kanske blir “omhändertagen” av ett barn som inte har fått lära sig något i skolan.

NWT grums001

 

En sak som är märklig är att artikeln från NWT “försvann” dagen efter publiceringen, om den kommit tillbaka eller inte återstår att se.

Grums NWT404

 

Eller är det så att de skäms att vara sist på plats i hela Sverige?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*