Vi känner att vi vill stödja våra systersidor!

Vi är främst inriktade på lokalpolitik – Men idag måste vi agera tillsammans med våra systersidor!

Demokratin är död!

Det som hände i Sverige idag, 27/12-2014, påminner om vad en viss herre åstadkom i sitt land på 30-talet, genom att förbjuda demokrati och allt annat han personligen inte gillade– Men, vad kan man vänta sig av ett fascistiskt och nazistiskt parti som S?

dk

Redan då stödde de ju diktaturen, och idag genomförs den i Sverige – Vad “anhängarna” (Läs resten av sjuklöverspartierna) inte kommer ihåg, var att nämnda herre också avrättade i princip varenda en av dem i rädsla för att bli ifrågasatt och avsatt. Läs historien om Ernst Röhm t.ex, nämnda herres “bästa vän”. Förlåt ordvalet – Men avrättade är faktiskt sant, vi stöder inte principen med våld som medel för att nå våra mål, vi stöder principen demokrati och medbestämmande.

Historien upprepar sig, skillnaden är bara att vi har en möjlighet om vi alla demokrati och frihetsälskande Svenskar kan samlas på ett ställe, inte ens Hitler klarade av massor med sina trupper mot den inhemska befolkningen, och på den tiden, fanns det nästan 60 miljoner av dem varav de flesta var skrämda till tystnad eller “försvunna” genom sk “politiska åtgärder” – Samma skräck kommer det att bli här – OM vi inte kan enas med att slänga ut fascisterna och nazisterna i regeringen.

Extremisterna i V och MP skall inte vara så säkra, när man inte längre behöver dem, gör man sig av med dem, kom ihåg Ribbentrop-pakten med Ryssland t.ex under WW2, när man kände sig trygg i den tyska regeringen, så var det ju “bara” att skjuta dem i ryggen, vilket de gjorde, och kommer att hända här också om de inte ser upp

Nu behöver vi en bra tecknare eller grafiker som kan göra sjuklövern i en brun uniform, med koppel och allt, det är bara att rita svastikor och halvmånar som en ny “stjärna” runt dem – DET är nämligen vad allt betyder med dagens beslut – Att demokratin avskaffad och diktaturen införd.

Vi i folkrörelsen hade rätt hela tiden när vi krävde regeringens avgång, och det gör vi fortfarande, det är ingen skillnad på pest eller kolera – Det är dags för oss att agera *igen* – Men vi behöver massor av folk till det. Det är dags att mobilisera FÖR demokrati, rättvisa och yttrandefrihet, inte sitta och internet-tycka och vara tangentbordsrevolutionär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*