Det politiska förfallet i Grums

Det har varit väldigt tyst på våra Värmlandssidor, det betyder visserligen inte att vi inte gör något, men det vi gör, syns och märks inte så mycket utåt. Det är få som vågar engagera sig i lokalpatriotiska aktiviteter eftersom kommunen väljer att tolka det som rasism och nazism. Socialfascismen är total i den här kommunen, och de inser inte att de största rasisterna, nazisterna och fascisterna faktisk är de själva. Boods efterträdare vilade inte på lagrarna precis.

Nu här dagarna före julafton var det pyntat och fint inne i Grums, det hade lagts pengar på belysningar och en gran i parken mitt emot kommunhuset. När undertecknad med ett par vänner besökta “byn” lös det så fint och det såg riktigt gemytligt och juligt ut.

            

– Dessvärre tyckte ett gäng ungdomar av blandat ursprung som vistades i parken inte samma sak. Nej, det är ju Svenskt, en tradition och givetvis måste det ju vandaliseras i sann PK-anda. Så de skar av ledningen eller något liknande, släckt, mörkt blev det och försvann upp mot Orrby gjorde de. Svenska ungdomar är inte bättre än andra idag, för de var lika delaktiga. Ynkligt, men sant..

Granen är nog inte tänd än, och förresten, julen är ju ändå över, vi får väl vänta in nyårssmällarna istället så får vi väl se vilka som råkar ut för överraskningsraketer och smällare i brevlådor mm. Det var väl i oktober det var bilbränder i Grums senast, vi har varit rätt förskonade från sådant, bråk är det dagligen mellan olika grupperingar, men för det mesta är det rätt lugnt, visst finns det stöknissar, men de flesta bor inte i tätorten, de sköter sig själva och för säkerhets skull rapporterar inte Värmländsk media eller kommunen om det.

Mörkläggningen på småorterna är total, varken kostnader eller vad som görs redovisas på annat sätt än “vad som beslutats” – Inte om folk som vill, får eller kan påverka vissa saker, trots allt finns det en del vettiga medborgarförslag, de röstas systematiskt ned så länge det inte gynnar den förda politiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*